Life Alignment Coaching | Eindhoven

Sinds 2005 heb ik een eigen praktijk Life Alignment waarin ik mensen coach in hun leven en loopbaan. Ik begeleid mensen bij het ontdekken van hun passie of levensmissie en vervolgens om daarmee in hun inkomen te voorzien.

Loopbaanbegeleiding kan je helpen om

  • helderheid te krijgen 
  • keuzes te maken
  • balans te vinden  
  • en actie te ondernemen 

Over Richard Hereijgers | Eindhoven

Na mijn studie aan de TU Eindhoven heb ik vier jaar gewerkt als ingenieur. In die tijd heb ik diverse trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit gevolgd. Het werd voor mij steeds duidelijker dat mijn passie ligt bij werken met mensen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

In 2000 ben ik gestopt met mijn loopbaan in de techniek en heb ik de gelegenheid gehad voor een omscholing tot loopbaanbegeleider. Dit was ook een tijd van loslaten van het oude en veel onzekerheid over de toekomst. Echter, het besluit om mijn loopbaan als coach voort te zetten resulteerde in een grote positieve verandering in mijn leven. Met veel voldoening begeleid ik nu mensen bij het ontdekken van hun eigen missie en passie en om daarmee in hun inkomen te voorzien.

Daarnaast ben ik actief op het gebied van muziek en klank. Ik heb een eigen concept van soundhealing ontwikkeld op basis van de tonen van de chakra's in 432Hz stemming.

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Ayurveda Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Haptonomie Healing en reading Hypnotherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychologische hulp Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Eindhoven