Training Subtiel Meesterschap

Ligthouse Healing
Breda

Kom in contact met wie je werkelijk bent, activeer je Sublieme Vermogens en stap in jouw grootsheid! Ligthouse Healing heeft een 5daagse training en online events. Je bent van harte welkom.

De huidige tijd vraagt ons om uit te stijgen boven het dagelijks mens-zijn en te gaan leven en werken vanuit ons Hele Wezen.  

Wil jij in contact komen met wie je werkelijk bent? Ben je klaar om je grootsheid te leven? En ben je nieuwsgierig naar jouw Sublieme Vermogen? Doe dan mee met onze 5daagse training Subtiel Meesterschap. De training is ontwikkeld voor nieuwetijds-coaches, psychologen en therapeuten en mensen met een verhoogd bewustzijn.

Wil je eerst kennismaken met ons en met onze werkwijze? Schrijf je dan in voor een van onze gratis online events via Ligthouse-healing. 

Over Ligthouse Healing

De 3 trainers Ragma, Anne en Marc delen een bijzondere klik en een parallelle kijk op de waarde & schoonheid van het leven. Gezondheid & geluk kan iedereen ervaren, want met de kracht van intentie kan iedereen ongelooflijke resultaten behalen. 


Ligthouse Healing

Ragma Sijstermans

Hubertuslaan, 4
4834SH Breda

Training Subtiel Meesterschap