Wie zijn we

Club van enthousiaste professionals en organisaties

Club van enthousiaste professionals en organisaties

Bewust Eindhoven is een levendig netwerk van professionals en organisaties die mensen helpen om bewust, gezond, duurzaam en gelukkig (samen) te leven. Iedere professional doet dat op zijn eigen manier en vanuit zijn eigen interesse en expertise. 

Het netwerk biedt voor ieder wat wils, waar je ook staat of heen wilt. Of je nu op zoek bent naar yogalessen, handvatten om gezonder te leven, beweging, koudetraining, ademtechnieken, antwoorden op opvoedkundige vragen, inzicht in jezelf, je familie, of zelfs de betekenis van het leven; er is altijd iemand te vinden binnen Bewust Eindhoven die je verder kan helpen.

Coördinator

Coördinator

Ik ben Erwin Bot en (interim) coördinator van Bewust Eindhoven. 

Het is mijn doel om alles wat zich binnen het Eindhoven afspeelt op het gebied van bewustwording, gezondheid en duurzaamheid op een centrale plek zichtbaar te maken voor alle Eindhoveners, zodat persoonlijke ontwikkeling en gezond leven toegankelijker wordt dan ooit.

Ik ben net begonnen, maar voel de enorme potentie van dit netwerk. Ik hoop dat zoveel mogelijk professionals en organisaties meedoen en dat we met elkaar zorgen voor een nieuwe dimensie in het Eindhoven.

Meer weten? Neem gerust contact met me op!