Middels vooral reading voelen wat jij nodig hebt om in je kracht te komen, te zijn wie je echt bent. | Helmond

Iedereen loopt zijn of haar eigen pad in het leven, zo ook jij. Wanneer je in mijn praktijk komt, dan stem ik mij af op jouw energie en wat ik voel wat jij nodig hebt om te kunnen groeien en met jouw echte zelf in verbinding te komen. Dit is altijd maatwerk, want iedereen is uniek. Iedereen heeft een unieke blauwdruk. Dit wordt ook wel je hoger zelf genoemd, jouw echte zelf. Door jouw blauwdruk te kunnen voelen, kunnen we samen een pad bewandelen. Zodat jij met jouw echte zelf, waar jouw talenten en gaven onderdeel van uitmaken, in verbinding kunt komen. 

Op mijn website staat uitgebreidere informatie, zodat je een completer beeld krijgt van wat ik doe en of dit bij jou past. Ik nodig je graag uit om deze te lezen. Mocht je daarna interesse hebben, of vragen hebben, schroom niet om contact met me op te nemen.

Wellicht tot ziens!

Warme groet,
Elke de Kimpe

Over Elke de Kimpe | Helmond

Ik heb in de afgelopen tien jaren twee zware transformatieprocessen meegemaakt en ontwikkel mezelf nog steeds. 
Van een enorm onzeker meisje en jonge vrouw die veel in haar hoofd zat, met vrijwel alleen maar negatieve gedachten en onzekerheden, ben ik met hulp van het universum en goede begeleiding bij energetisch therapeuten steeds dichter bij mezelf thuis gekomen. 
Wat ik vooral heb geleerd en voel is dat de kern van wie wij zijn niet in het denken ligt, waar het ego onderdeel van uitmaakt. Onze geest, onze ziel, ook wel onze unieke blauwdruk genoemd is wie we werkelijk zijn. Vaak ver weggestopt door alles wat er in het hoofd gebeurt.


Foto 1 Elke de Kimpe Klik om te vergroten

Energetisch therapeute Elke de Kimpe
Elke de Kimpe


Professionals in de categorie Healing en reading

Ademtherapie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Healing en reading Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Eindhoven
Bewust Eindhoven

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!