Schrijfcursussen | individuele schrijfbegeleiding | boekpublicatie | uitgeefadvies | schrijfcafé | s | HELVOIRT

Taalexpressie is het uitgangspunt voor mijn cursussen, trainingen en workshops: het vermogen ontwikkelen om te zeggen, te schrijven en vast te leggen wat je op je hart hebt. Jezelf laten zien door taal creatief te gebruiken. Je gebruikt passende woorden en zinnen als eigen materiaal om belevingen, gedachten en ideeën uit te drukken.

Je kunt bij mij terecht voor: 

-schrijfcursussen

-schrijfworkshops op maat

-schrijfcafé

-schrijfreizen

-individuele schrijfbegeleiding

 

Stroom van taal:

"Schrijven is een vorm van vertragen. Het is langzamer kijken naar wat er gebeurt, in plaats van meegaan in de snelheid van alledag. Schrijven helpt je om je aandacht te richten (focussen). Het is een manier om na te denken en jezelf uit te drukken. Je gebruikt daarbij je kennis en intuïtie, maar ook waarnemingen, herinneringen, beelden, emoties en gevoelens. Zodra je deze bronnen aanboort en naar het papier brengt, kun je er naar kijken. Op die manier breng je een stroom van taal op gang, een stroom die op een geheel eigen wijze naar boven borrelt."

Over Lia Hesemans | HELVOIRT

Lia Hesemans is eindredacteur en schrijfcoach. Zij redigeert boeken voor educatieve uitgevers en geeft schrijftrainingen en -workshops aan professionals en particulieren. Het is haar missie om mensen te inspireren en op weg te helpen bij het toegankelijk maken van hun ideeën."


Foto 1 Lia Hesemans Foto 2 Lia Hesemans Klik om te vergroten

Lia Hesemans


Professionals in de categorie Creativiteit

Ademtherapie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Craniosacraal therapie Creativiteit Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Healing en reading Hypnotherapie Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie NLP Opleiding en Training Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Eindhoven