Massage, meditatie, yoga en coaching

Bewust in Balans met Baukje
Veldhoven

Bewust in Balans met Baukje is een praktijk voor ontwikkeling en bewustwording volgens de boeddhistische leer. Ik help je door middel van massage, meditatie, yoga en coaching naar een leven in balans.

Bij Bewust in Balans met Baukje kom je terug in balans door middel van lichaamswerk en de boeddhistische leer. Zodat je je weer vrij en gelukkig voelt.

Het doel van alles dat ik aanbied is het leven leren ervaren via het lichaam. De massage, yoga, meditatie en coaching zijn technieken die je dit op verschillende manieren leren. Door de combinatie van die technieken leer je dat wanneer je lichaam signalen geeft in de vorm van vermoeidheid, kwalen en ziekte er een onbalans is tussen lichaam, geest en energie. Waardoor je vervolgens de balans kunt herstellen met inzet van de juiste technieken en de balans kunt behouden door de inzichten daaruit te integreren.

Kijk gerust rond op mijn website of mail of bel voor meer informatie en het maken van een afspraak.

Lieve groet,
Baukje

Over Bewust in Balans met Baukje

Mijn naam is Baukje, ik ben in 1977 geboren en woon in Veldhoven met mijn 2 kinderen. Ik ben al jaren actief bezig met een bewuste en gezonde levensstijl. Ik heb diverse opleidingen gevolgd en breng mijn kennis in de praktijk door middel van massage, meditatie, yoga en coaching. Hierin volg ik de boeddhistische visie.

Massage
Tijdens mijn opleiding heb ik aan den lijve ondervonden wat massage voor je kan betekenen. Het zette mijn bewustwordingsproces in gang en is nog altijd een ondersteuning voor mijn lichaam en mind om de balans te behouden. Binnen mijn praktijk, geef ik 3 soorten massage: Vedische massage, dieptemassage en yogamassage. De Vedische massage is meer gericht op rust en de diepte- en yogamassage meer gericht op het opheffen van onbalans. Het is echter altijd een samenwerking tussen mij en de cliënt. Ik reik de tools aan en jij moet ermee aan de slag.

Meditatie
Sinds ik mediteer ervaar ik niet alleen meer rust, maar krijg ik steeds meer inzicht in wie ik werkelijk ben. Deze ervaring en inzichten wil ik graag met anderen delen. Daarom ben ik een Sangha gestart. Hier beoefenen we op maandagavond de concentratiemeditatie en praten we over de boeddhistische filosofie. De meditatietraining die ik geef is een introductie in inzichtsmeditatie; Vipassana. Bovendien organiseer ik regelmatig workshops en trainingen waar we intensief met meditatie aan de slag gaan.

Yoga
Yoga betekent voor mij met aandacht bij mijn fysieke en energetische lichaam aanwezig zijn. Ontdekken wat er speelt. Yoga is meer dan alleen oefeningen op de mat. De uiterlijke vorm is beweging, maar de innerlijke oefening is voelen en ervaren. De achterliggende filosofie van deze yoga is dat bijna elk lichamelijk ongemak wordt veroorzaakt door een energetische blokkade die voortkomt uit een conditionering. Op dinsdagochtend, woensdagavond, donderdagavond en vrijdagochtend is er een groepsles en ik organiseer regelmatig yogaworkshops en dagretraites.

Coaching
Bewust en aandachtig leven zorgt voor zowel een mentaal, emotioneel als fysiek gezond lichaam.

Ik werk met de boeddhistische manier van coaching. Het is geen therapie en het werkt niet doelgericht naar een oplossing, healing of verlichting toe maar geeft je de mogelijkheid mét jezelf áán jezelf te werken. Door inzicht te verkrijgen in je eigen handelen, ga je vanzelf de balans herstellen.

Hoewel tijdens de coaching sessie ook gepraat wordt, ligt de nadruk op het energetische werk: massage, yoga en meditatie. Voelen en ervaren.

Ik help je bij de bewustwording van je leefstijl en het stap voor stap wijzigingen aanbrengen zodat je handvatten hebt om in balans te komen en te blijven.

Neem gerust een kijkje op mijn website en neem contact met mij op voor meer informatie.


Bewust in Balans met Baukje

Baukje Willems

Provincialeweg 74a
5503 HJ Veldhoven

Massage, meditatie, yoga en coaching