Aandacht/Mindfulnesstraining mbsr | Eindhoven

MET MILDHEID EN OPENHEID AANWEZIG ZIJN IN HET HUIDIGE MOMENT.

Met volle aandacht een kop thee drinken en hiervan genieten. Mindfulness leert ons aandacht te geven aan het enige werkelijke moment dat we hebben: het NU. Het is eenvoudig en toch niet gemakkelijk. Vandaar dat we de aandacht trainen, de aandachtsspier versterken.

Door de Aandachttraining ontwikkelen we een houding om met openheid, mildheid, alertheid, opmerkzaamheid en zonder oordeel aanwezig te zijn bij wat zich ook aandient.
We leren hoe we steeds weer kalmte en helderheid in onszelf kunnen vinden, ook tijdens de moeilijke momenten die we het liefst vermijden.

De aandacht/mindfulnesstraining richt zich op hen die een actieve bijdrage willen leveren aan hun gezondheid en welzijn. En vraagt inzet en verbinding.

Mindfulness raakt mij. De zachtmoedigheid en mildheid van mindfulness hebben mij kracht en kalmte gegeven. Uit eigen ervaring weet ik: Mindfulness werkt!
Mijn missie is om het vermogen van aandacht, compassie en zelfzorg dat reeds in ieder aanwezig is door de Aandacht- en ZelfCompassietrainingen te helpen vergroten.
 

Over Conchita van Iersel | Eindhoven

Agenda Zaden van Aandacht

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Cranio-sacraal therapie Dieren Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Hypnotherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Shiatsu Therapie Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Eindhoven