Massage, meditatie, yoga en coaching | Veldhoven

Welkom bij Bewust in Balans! Mijn naam is Baukje en ik begeleid mensen bij spirituele ontwikkeling en bewustwording via de boeddhistische leer.

Ik help je door middel van massage, meditatie, yoga en coaching te ervaren wat balans is en reik je tools aan om zelf aan de slag te gaan en de balans te behouden.

Vaak zijn we ons er niet van bewust dat ons lichaam blokkades bevat door jarenlange opgebouwde stress. Hierdoor kun je allerlei klachten krijgen zoals hoofdpijn, nek-, schouder- en rugpijn, buikpijn, spijsverteringsproblemen, eczeem, onrust, slaapproblemen, vermoeidheid, lusteloosheid, eetproblemen enzovoort.

Binnen mijn praktijk heb ik verschillende mogelijkheden om mensen te begeleiden naar een zowel fysiek als mentaal gezond leven. Door middel van massage, meditatie, yoga en coaching laat ik je ervaren wat balans is en reik je tools aan om zelf aan de slag te gaan en de balans te behouden.

Dit alles doe ik volgens de Tibetaans boeddhistische Kum-nye visie.

Kijk gerust rond op mijn website of mail of bel 38897756 voor meer informatie en het maken van een afspraak.

Warme groet,
Baukje

Over Baukje Willems | Veldhoven

Mijn naam is Baukje, ik ben in 1977 geboren en woon in Veldhoven met mijn 2 kinderen. Ik ben al jaren actief bezig met een bewuste en gezonde levensstijl. Ik heb diverse opleidingen gevolgd en breng dit in de praktijk door middel van massage, meditatie, yoga en coaching. Hierin volg ik de boeddhistische visie.

Massage
Tijdens mijn opleiding heb ik aan den lijve ondervonden wat massage voor je kan betekenen. Het zette mijn bewustwordingsproces in gang en is nog altijd een ondersteuning voor mijn lichaam en mind om de balans te behouden. Binnen mijn praktijk, geef ik 3 soorten massage: ontspanningsmassage, dieptemassage en yogamassage. De ontspanningsmassage meer gericht op rust en de diepte- en yogamassage meer gericht op het opheffen van onbalans. Het is echter altijd een samenwerking tussen mij en de cliënt. Ik reik de tools aan en jij moet ermee aan de slag.

Meditatie
Sinds ik mediteer ervaar ik niet alleen meer rust, maar krijg ik steeds meer inzicht in wie ik werkelijk ben. Deze ervaring en inzichten wil ik graag met anderen delen. De meditatieavonden die ik geef zijn daarom op vrijwillige basis (dãna). Hier beoefenen we mindfulness. We zijn gericht op het observeren van de ademhaling; Anãpãnasati. De meditatietraining die ik geef is een introductie in inzichtsmeditatie; Vipassana. Bovendien organiseer ik regelmatig retraites waar we intensief met meditatie aan de slag gaan.

Yoga
Yoga betekent voor mij met aandacht bij mijn fysieke en energetische lichaam aanwezig zijn. Ontdekken wat er speelt. Kum-nye yoga komt voort uit de hatha yoga en bestaat uit series opeenvolgende oefeningen ter voorbereiding van een Vishna, een houding waarbij het hele lichaam meedoet. De achterliggende filosofie van deze yoga is dat bijna elk lichamelijk ongemak wordt veroorzaakt door een energetische blokkade die voortkomt uit een conditionering.

Coaching
Bewust en aandachtig leven zorgt voor zowel een mentaal, emotioneel als fysiek gezond lichaam.

Ik help je bij de bewustwording van je leefstijl en het stap voor stap wijzigingen aanbrengen zodat je handvatten hebt om in balans te komen en te blijven.

Neem gerust een kijkje op mijn website en neem contact met mij op voor meer informatie.


Foto 2 Baukje Willems Foto 9 Baukje Willems Klik om te vergroten

Bewust in Balans met Baukje
Baukje Willems


Professionals in de categorie Lichaamsgerichte Therapie

Ademtherapie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Creativiteit Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Healing en reading Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Eindhoven
Bewust Eindhoven

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!