Life Alignment Coaching | Eindhoven

Sinds 2005 heb ik een eigen praktijk Life Alignment waarin ik mensen coach in hun leven en loopbaan. Ik begeleid mensen bij het ontdekken van hun passie of levensmissie en vervolgens om daarmee in hun inkomen te voorzien.

Loopbaanbegeleiding en re-integratie kan je helpen om

  • helderheid te krijgen 
  • keuzes te maken
  • balans te vinden  
  • en actie te ondernemen 

Life Alignment begeleid je bij het vinden van een nieuwe baan of het opstarten van een eigen praktijk.

Over Richard Hereijgers | Eindhoven

Na mijn studie aan de TU Eindhoven heb ik vier jaar gewerkt als ingenieur. In die tijd heb ik diverse trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit gevolgd. Het werd voor mij steeds duidelijker dat mijn passie ligt bij werken met mensen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

In 2000 ben ik gestopt met mijn loopbaan in de techniek en heb ik de gelegenheid gehad voor een omscholing tot loopbaanbegeleider. Dit was ook een tijd van loslaten van het oude en veel onzekerheid over de toekomst. Echter, het besluit om mijn loopbaan als coach voort te zetten resulteerde in een grote positieve verandering in mijn leven. Met veel voldoening begeleid ik nu mensen bij het ontdekken van hun eigen missie en passie en om daarmee in hun inkomen te voorzien.

Daarnaast ben ik actief op het gebied van muziek en klank. Ik heb een eigen concept van soundhealing ontwikkeld op basis van de tonen van de chakra's in 432Hz stemming.

Bewust Eindhoven
Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Hypnotherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Eindhoven