Japans Therapeutische Gezichtsmassage | Eindhoven

JAPANS THERAPEUTISCHE GEZICHTSMASSAGE

Natuurlijke Verjonging van het Gezicht en Schoonheid van Binnenuit

De traditioneel Japanse gezichtsmassage is een ver gevorderde vorm van Japanse gezichtsmassage. De massage voert stress en trauma's af, die diep opgesloten liggen in de spieren en de energie van gezicht, hoofd en nek, wat resulteert in een heel diepe ontspanning.
Deze prachtige meditatievorm heb ik meegebracht uit het Oosten.

Japanse gezichtsmassage kan leiden tot een meer gladde, stevige, stralende huid door:
* minimaliseren van uitzakken van de huid en het minimaliseren van rimpels
* bevorderen van een stralende huid
* afvoer van afvalstoffen en onzuiverheden
* normaliseren van de vochtigheids-balans van de huid
* verminderen van spanning

Door het stimuleren van energiepunten in het gezicht in het laatste deel van de massage, wordt je hele lichaam weer in evenwicht gebracht

De massage wordt gegeven op een meditatieve manier, waardoor je een diepe rust zult ervaren. Je zult niet geloven, hoeveel je in je gezicht kunt voelen, grappige bewegingen, stevigere bewegingen... Je zult je helemaal gezien voelen en een ware ontdekkingsreis beleven in jezelf...

Meer informatie vind je op mijn website: genietenvanmeditatie

Je bent van harte welkom !

Modita van Zummeren
Kettingstraat 22
5611 RD Eindhoven

Over Modita van Zummeren | Eindhoven

Als arts vond ik als meest welzijns bevorderend medicijn: Meditatie. Ik was verrukt toen ik in aanraking kwam met de prachtige meditaties van Osho: een verlicht iemand uit India, die meditaties ontwikkelde speciaal voor de Westerse mens, die zoveel drukte en hectiek kent in zijn hoofd. Bij deze meditaties kun je je eerst ontladen, alvorens met je aandacht naar binnen te gaan. Met name de Osho Dynamic Meditatie is zo helend. En de Meditatieve Therapieen van Osho (waaronder de Osho Mystic Rose en de Osho Born Again) zijn prachtig en een ware verrijking van je leven. Ik heb toen besloten om mijn leven te wijden aan het delen van deze prachtige meditaties.
Daarnaast bied ik de Japans Therapeutische Gezichtsmassage aan: waarbij je alleen hoeft te liggen en niets te doen. Je zult je door deze massage zo ontspannen voelen, in een staat van meditatie. Omdat de meeste spanningen worden vastgehouden in het gezicht. Wanneer je gezicht zich kan ontspannen, ontspant je hele wezen zich.
Ik geef een gratis consult om te bezien, welke meditatie het beste bij je past. Want jij bent uniek. En alleen wat je echt ligt, kan genezend voor je zijn. Mocht je mijn maandelijkse nieuwsbrief willen ontvangen met elke maand een nieuwe meditatie voor je dagelijks leven, stuur me dan een mailtje. Tevens ben je welkom bij de demonstraties voor de meditatieve therapieen. Zie de agenda van mijn website.

Agenda Joy in Meditation

oktober 2018

Teken-Familie-Opstellingen

ZO 21 okt 11.00 uurFamilie- en systeemopstellingenworkshop
Teken-Familie-Opstellingen

Teken-familie-opstellingen zijn krachtig. Je tekent je thema, dan je emotionele blokkades, waarin je dan de krachtbron ontdekt, die je kunt gaan uitdragen naar de wereld. Je legt bij het tekenen ook verbinding met wat je draagt van je familieleden.
Joy in Meditation
Modita van ZummerenEindhoven
OSHO meditatie cursus: Vreugde in het Dagelijks Leven

MA 22 okt 19.30 uurMeditatiecursus
OSHO meditatie cursus: Vreugde in het Dagelijks Leven

Je kunt voelen welk van de 12 meditaties bij jou past. De muziek van de meditaties is verkrijgbaar, zodat je er thuis mee door kunt gaan ! Tevens oefenen we dit in ons dagelijks leven gedurende de week en bespreken de ervaringen daarvan met elkaar !
Joy in Meditation
Modita van ZummerenEindhoven
Helen door Zelfhypnose: 2 avonden achtereen, waarna 5 dagen 45 min per dag zelf thuis

DO 25 okt 20.00 uurHypnotherapieworkshop
Helen door Zelfhypnose: 2 avonden achtereen, waarna 5 dagen 45 min per dag zelf thuis

Heling van een symptoom of vervelende gewoonte door zelfhypnose ! De diepste oorzaak van je ongemak zit in je onderbewustzijn en daarmee maken we contact. Een prachtig proces van vrienden worden met jezelf. Actief hoef je bijna niets te doen. Welkom
Joy in Meditation
Modita van ZummerenEindhoven

november 2018

Meditatie Weekend in Stilte in Oisterwijk

VR 16 nov 19.00 uurMeditatieretraite
Meditatie Weekend in Stilte in Oisterwijk

Je komt in dit weekend in contact met de leegte en de stilte in jezelf. En krijgt van binnenuit een verbinding met de natuur. Het gaat om niet-doen, iets wat we vaak niet gewend zijn. Als je stil bent, vind je dat, wat er altijd al was: jezelf.
Joy in Meditation
Modita van ZummerenOisterwijk

Joy in Meditation
Modita van Zummeren

Bewust Eindhoven

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Hypnotherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Eindhoven