YourCoach&Mediator

Your Coach & Mediator
Eindhoven

Ik ben coach en conflictbemiddelaar. Het meerendeel van de conflicten zijn terug te leiden naar slechte communicatie. Ik help jou naar een betere communicatie met jezelf, je partner, je baas of collega. Hierdoor bouw je aan een betere relatie.

Ik ben coach en mediator of conflictbemiddelaar. Mijn specialismen zijn relatie-coaching, coaching in persoonlijke groei, conflictbemiddeling in relaties in de brede zin van het woord. Eigenlijk is alles terug te voeren naar communicatie. Hoe communiceren we met elkaar? Begrijpen we elkaar? Ik help jou of jullie naar betere onderlinge communicatie, in eenvoudige stappen, met eenvoudige inzichten en handvatten om zelf toe te passen. 

Het is mijn ideaal om mensen te begeleiden uit het web van invullingen, aannames en kwetsuren, naar meer verbinding, begrip en acceptatie!

Over Your Coach & Mediator

Ik ben al mijn hele leven zelfstandig ondernemer en toegeweid om mensen verder te helpen. Tot 2009 heb ik een assurantiekantoor geleid, waar wij voornamelijk voor het MKB bemiddelden.  Na 2009 was ik toe aan een nieuwe uitdaging en heb ik mij in de jaren erna, omgeschoold tot coach en mediator. Uiteindelijk heb ik mijn kennis toegespitst op relatie-coaching en communicatie.  Ik ben altijd bezig mijn kennis en vaardigheden uit te breiden, zodat ik mijn klanten optimaal kan helpen.

Daarnaast ben ik ook een ervaringsdeskundige. Ik heb een conflict gehad met 2 van mijn zussen, wat een aantal jaren heeft doorgesleept. Uiteindelijk heb ik dit zelf opgelost toen mijn vader kwam te overlijden, en hebben mijn leraren van de mediation-opleiding mij verder geholpen. Ik kan zeggen dat het me veel heeft gebracht: ik heb nu een prima relatie met mijn zussen, die verder en dieper rijkt dan tevoren.

Ook ben ik inmiddels gescheiden van de vader van mijn kinderen. Door mijn opleidingen (coaching en mediation), weet ik, dat ik er alles aan gedaan heb, om het te laten werken. Ik ben uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat hij en ik op een punt waren gekomen, waarop we alletwee iets anders nodig hadden in de relatie. Niet fijn; maar makkelijker te accepteren wellicht.


Your Coach & Mediator

Inge Seijkens

Molierelaan 86
5629PN Eindhoven

Lid van beroepsvereniging

YourCoach&Mediator