Zicht op jezelf en je client

Moolelo - persoonlijke, professionele en creatieve ontwikkeling
Best

Zoek je begeleiding of wil je zelf mensen creatief leren begeleiden? Moolelo helpt je zicht te krijgen op jezelf en je cliënten. Zo ontdek je waar het werkelijk om gaat en kan er een nieuwe beweging ontstaan.

Mensen die met mensen werken hebben inzicht nodig in wie zij zelf zijn. Moolelo begeleidt je om vorm te geven aan je persoonlijke, professionele en creatieve ontwikkeling en groei. Het leven is continue in beweging en vraagt dat jij mee kunt bewegen, zonder het contact met jouw eigenheid en balans te verliezen. Hoe zet jij jouw unieke talenten hierbij in? Dat is waar ik mij in de begeleiding en trainingen op richt. Zo geef je vorm aan wie je wilt zijn.Wil je zelf leren anderen creatief en kunstzinnig te begeleiden, volg dan de opleiding Creatieve Therapie.
Wil je op een creatieve manier leren coachen of trainen? Volg dan de training 'Luisteren met je handen' aangevuld creatief meditatiecoach of -trainer.
Of laat je inspireren door een van de boeken en ervaar zo de kracht van creatief schrijven en tekenen

voor meer informatie, kijk op moolelo

Over Moolelo - persoonlijke, professionele en creatieve ontwikkeling

Als creatief en kunstzinnig therapeut en docent combineer ik creativiteit met mindfulness en meditatie. Ik begeleid je vorm te geven aan je persoonlijke, professionele en creatieve ontwikkeling en groei. Het leven is continue in beweging en vraagt dat jij mee kunt bewegen, zonder het contact met jouw eigenheid en balans te verliezen. Hoe zet jij jouw unieke talenten hierbij in? Dat is waar ik mij in de begeleiding en trainingen op richt. Zo geef je vorm aan wie je wilt zijn.

"Ieder heeft iets kostbaars in zich, dat te vinden is zijn weg”. Deze uitspraak van Buber past bij de manier waarop ik in het leven en in mijn werk als coach, therapeut, trainer en docent Creatieve Therapie sta. Ieder van ons is uniek en heeft iets waardevols te geven. Soms kom je daar gemakkelijk bij en een andere keer kun je een steuntje in de rug gebruiken. Ik loop graag een stukje met je mee en breng je weer in contact met jouw creatieve bron.

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact op.


Moolelo - persoonlijke, professionele en creatieve ontwikkeling

Wendy Smit


Best

Zicht op jezelf en je client