Cursus Thuiskomen bij jezelf en je Intuïtieve gaven

Vanuit Hart&Ziel
Oirschot

Voel jij dat er iets mag gebeuren? Dat er een positieve verandering in je leven nodig is, omdat het zo niet langer meer kan? Blijf je vastzitten in oude patronen en wil je het nu echt anders? Kom dan thuis bij jezelf en de healer & reader in jou.

Vele herkennen het wel, dat je soms even met de handen in het haar zit en niets van jezelf begrijpt. Het lijkt alsof je niet vooruit komt en vast zit in jezelf.
En je hebt al zoveel gedaan en werkt zo hard...
Met je hoofd weet je het allemaal zo goed, maar gevoelsmatig lijk je jezelf steeds weer verliezen in je emoties, gedachten, twijfels en onzekerheden.
Je lijkt vast te zitten in een vicieuze cirkel. 

Geleefd door alles wat je moet en door alle eisen waar je aan moet voldoen, van jezelf, anderen en de maatschappij.  Je wilt het zo graag goed doen. Wat ten koste gaat van jezelf.Je voelt je anders dan anderen en soms lijkt het alsof je niet thuishoort op deze wereld. Daarnaast voel je van alles en ligt overprikkeling op de loer. Soms weet je niet eens of het van jou is of van een ander.
En is het nu de stem van mijn hoofd, gevoel of intuïtie? Kom weer thuis bij je gevoel en je intuitie in deze cursus. 

Het leven hoeft echt niet zwaar te zijn als je weet hoe jij jezelf kunt healen. Jij kunt jouw licht weer laten stralen en wat je weet van binnen ook gaan voelen. Dat is het geheim. Want als je niet kan voelen is er eigenlijk niets. We zijn gevoel. 

Ik neem je graag mee op de mooie reis naar jezelf en de healer en reader in jou. Voor jezelf en je gezin. 

Wees welkom. 

Over Vanuit Hart&Ziel

Hoi! Ik ben Kirstie, en ik bewandel graag samen met jou de weg naar jezelf..
Zelf heb ik ook een heel pad bewandeld naar mezelf, met vallen en opstaan. Van de grootste piekeraar, altijd maar doorgaan, mezelf 2x flink voorbij gelopen en thuis gezeten met lichamelijke-, emotionele- en spanningsklachten naar een vrij mens.  Het heeft me iets heel moois op geleverd. Dat ik nu kan ZIJN wie ik ben.

Naar eigen ervaring kan ik zeggen, als je innerlijke wereld verandert, je buitenwereld vanzelf met je mee verandert. En andersom geldt het ook.
De buitenwereld is een spiegel van je innerlijk wereld. Wil je verandering?
Stop dan met het zoeken naar antwoorden buiten jezelf. Ga naar binnen en ontdek dat alle antwoorden die je nodig hebt in jou zitten. En heel jezelf!

Een reis naar jezelf door je binnenwereld te verkennen en je zelf helend vermogen (weer) aan te zetten is wat er nodig is.
Om je te ondersteunen bij geestelijke en emotionele processen waar je inzit.

Ik zie en voel (met hulp van mijn gidsen, lichtwezens, intuïtie en hoger zelf) wat jij zelf nog niet wil zien of kan voelen.
Ik voel en zie jou pijn, maar ook je licht.Ik zie de liefde en kracht die in jou zit en naar buiten wil.
Daarnaast laat ik je zien en voelen hoe jij jezelf kan helen en ik sta het gehele proces naast jou.Ik zie jou, zonder oordeel en je mag volledig zijn wie je bent, jezelf.

Wees welkom


Vanuit Hart&Ziel

Kirstie Neggers-Rijnen

Heibloemdijk 1
5688 JV Oirschot

Cursus Thuiskomen bij jezelf en je Intuïtieve gaven