Wonder boven Wonder Familieopstellingen en Rituelen | Son

Een zomerweek in Frankrijk vol ‘wonderbaarlijke ontmoetingen' in je systeem. Dit kan zijn in je gezin van herkomst, je relatie, je huidige gezin, je werk, je vriendschappen etc. Je maakt op een bijzondere manier kennis met je krachtbronnen en je kwaliteiten die je onbewust meegenomen hebt van je ouders en voorouders. We lopen o.a. ons pad van verlangen, maken een reis door de Chakra’s en we werken met rituelen waarbij we de helende kracht en mystiek van het sjamanistische levenswiel gebruiken. Kunstzinnig gaan we aan de slag met ‘je gezin van herkomst’ welke je verwerkt in een kunstwerk zoals de Aboriginals dat doen.

In deze week komen voor een ieder herkenbare thema’s aan bod en is er voldoende ruimte om je persoonlijke thema in te brengen. Een week waarin je aan de slag gaat met jezelf maar ook heerlijk mag genieten van de plek waar het allemaal plaats vindt. L’Huy Préau is een paradijselijk landgoed, een prachtig gastvrij onderkomen met fantastische vegetarische maaltijden in een schitterende omgeving (de Morvan).

Kortom, een week om nooit te vergeten!

Miriam Zwaga (1958) en Henriette Thijssen (1968) Volgden een intensieve beroepsopleiding Familieopstellingen & Rituelen bij Harrie de Kruijff. Verder hebben zij een viertal seminars Systemic Ritual bij Daan van Kampenhout gevolgd en een zes daagse training over het opstellen van het verlangen volgens Franz Ruppert. Op dit moment volgen ze een jaartraining rond de seizoenen van het Sjamanistische levenswiel bij Harrie de Kruijff en Marycke de Groot in Centrum Helios.

Je kunt bij ons deelnemen aan een familieopstelling tijdens Kennismakingsworkshops, Thema-workshops, Seminar-dagen voor een persoonlijk thema en in een vervolggroep voor meer diepgang met een vaste groep.

Over Henriette Thijssen & Miriam Zwaga | Son


Professionals in de categorie Retraites

Ademtherapie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Healing en reading Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Eindhoven
Bewust Eindhoven

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!