CaptalHEROES | Internationaal erkende nlp opleidingen

CapitalHEROES
Eindhoven

CaptialHEROES | Instituut voor NLP en persoonlijk leiderschap. Welkom in de wereld van persoonlijk leiderschap, communicatie en het effectief gebruik maken van jouw brein. Ben jij klaar voor Next Level Performance?

CaptialHEROES | Instituut voor NLP en persoonlijk leiderschap. Het is niet ons hoofd dat de baas over ons is, dat zijn we zelf. Hoe vaak gebruik jij jouw hoofd nuttig? Kun jij beseffen dat het verleden maar een herinnering is? Vertrouw jij op jezelf? Geef jij effectief leiding op je werk of aan je gezin? Weet jij hoe je piekeren kunt stoppen? Begrijp jij dat je hoofd alleen maar verhaaltjes produceert? Ben jij goed genoeg? Weet jij hoe je excellent gedrag kunt vertonen? Ben jij jouw angst de baas? Kun jij jezelf doelen stellen waar je echt naar verlangt? Kun jij nare gevoelens stoppen? Snap jij hoe je alles kunt doen wat jij wilt als je maar de juiste strategie kent en gebruikt? Pas jij optimaal persoonlijk leiderschap toe? Weet jij dat het onbewuste duizenden malen sterker is dan het bewuste? Ben jij zélf in control?

Allemaal vragen die je jezelf zou kunnen leren stellen tijdens het volgen van een NLP opleiding, allemaal antwoorden die je zou kunnen krijgen.   

Verander de verhaaltjes in je hoofd en je gevoel verandert. En als je gevoel verandert, zal je gedrag veranderen. En als je gedrag verandert dan verandert je resultaat. Leren hoe jij jouw brein effectief kunt gebruiken om succesvol te zijn in het leven van jouw dromen en verlangens. Dát is wat NLP is. Verander de verhaaltjes in je hoofd en je verandert je gevoel, je gedachten en je resultaat. 

Over CapitalHEROES

Wij zijn CapitalHEROES

Jouw brein is een stad. Kleine steegjes, grote wegen. Ideeën en gewoontes. Elke grote stad was ooit een kleine stad met potentie. Elke snelweg ooit een idee. Wat als jij de held van de stad zou zijn? Wat zou je doen en laten? Wat zou je creëren of negeren? Stel je voor dat jij jouw eigen held bent. Welke ideeën worden dan gewoontes? Wat zou je doen en laten? Wat zou je creëren of negeren? Jij bént die held. [endif]Jouw brein is een stad. Kleine steegjes, grote wegen. Ideeën en gewoontes. Elke grote stad was ooit een kleine stad met potentie. Elke snelweg ooit een idee. Wat als jij de held van de stad zou zijn? Wat zou je doen en laten? Wat zou je creëren of negeren? Stel je voor dat jij jouw eigen held bent. Welke ideeën worden dan gewoontes? Wat zou je doen en laten? Wat zou je creëren of negeren? Jij bént die held.

Wij zijn CapitalHEROES | Next Level Performance.

CapitalHEROES is een samenwerking tussen Kevin Nagtzaam en Cindy Peerlings. Samen zijn zij goed voor meer dan 25 jaar ervaring met het trainen en opleiden van mensen die willen leren het beste uit zichzelf te halen.


CapitalHEROES

Kevin & Cindy

Schweitzerlaan, 39
5644 DK Eindhoven

CaptalHEROES | Internationaal erkende nlp opleidingen