CaptalHEROES Instituut voor nlp en persoonlijk leiderschap

CapitalHEROES Instituut voor NLP en persoonlijk leiderschap
Eindhoven

CaptialHEROES | Instituut voor NLP en persoonlijk leiderschap. Neuro Linguïstisch Programmeren is een verzameling van attitude, kennis, vaardigheden en technieken om gedrag en communicatie van en met jezelf en anderen te bestuderen en te beïnvloeden.

CapitalHEROES is hét NLP opleidingsintituut in Eindhoven. Onze NLP opleidingen voldoen aan de hoge eisen van de Society of Neuro Linguistic Programming™. Wij hebben misschien wel de meest effectieve NLP opleidingen ontwikkeld die er te vinden zijn. NLP leer je op bewust en onbewust niveau. We oefenen veel in onze opleidingen, gewoon omdat je een vaardigheid beter leert als je het veel oefent. Daarnaast zullen wij het NLP gedachtegoed ook in je onbewuste prenten. Niet zelden horen we van deelnemers dat het leren sneller ging dan ze zelf hadden verwacht. Onze opleidingen bevatten wel wat theorie en de focus ligt op doen.  Al onze opleidingen werken met een concentrisch leerconcept waardoor je razendsnel leert en ontwikkelt. Herhalen, verdiepen en toepassen zijn onze drie kernwoorden. Onze opleidingen zijn zo ontwikkeld dat je vaardigheden leert en ook een transformatie doormaakt.   

Het enige dat wij van je vragen is de bereidheid om te leren, te veranderen en je in te spannen het beste uit jezelf te halen.

Over CapitalHEROES Instituut voor NLP en persoonlijk leiderschap

Wij zijn CapitalHEROES

Jouw brein is een stad. Kleine steegjes, grote wegen. Ideeën en gewoontes. Elke grote stad was ooit een kleine stad met potentie. Elke snelweg ooit een idee. Wat als jij de held van de stad zou zijn? Wat zou je doen en laten? Wat zou je creëren of negeren? Stel je voor dat jij jouw eigen held bent. Welke ideeën worden dan gewoontes? Wat zou je doen en laten? Wat zou je creëren of negeren? Jij bént die held. [endif]Jouw brein is een stad. Kleine steegjes, grote wegen. Ideeën en gewoontes. Elke grote stad was ooit een kleine stad met potentie. Elke snelweg ooit een idee. Wat als jij de held van de stad zou zijn? Wat zou je doen en laten? Wat zou je creëren of negeren? Stel je voor dat jij jouw eigen held bent. Welke ideeën worden dan gewoontes? Wat zou je doen en laten? Wat zou je creëren of negeren? Jij bént die held.

Wij zijn CapitalHEROES | Next Level Performance.

CapitalHEROES is een samenwerking tussen Kevin Nagtzaam en Cindy Peerlings. Samen zijn zij goed voor meer dan 25 jaar ervaring met het trainen en opleiden van mensen die willen leren het beste uit zichzelf te halen.


CapitalHEROES Instituut voor NLP en persoonlijk leiderschap

Kevin & Cindy

Schweitzerlaan, 39
5644 DK Eindhoven

CaptalHEROES Instituut voor nlp en persoonlijk leiderschap