Energetische Soul Reading

De Wijsheid van het Hart
Helmond

Een reading geeft direct inzicht in je (onbewuste) patronen, overtuigingen, blokkades, je valkuilen en je (ware) kwaliteiten en talenten. Het geeft geeft antwoorden op levensvragen. Je kunt het zien als een scan van je energieveld.

Een reading bij De Wijsheid van het Hart betekent ook altijd een energetische transmissie. Je merkt dat als je weg gaat jij je Zen voelt, lichter en vol nieuwe inspiratie. Met heldere antwoorden.

Woon je niet in de directe omgeving? Geen probleem, boek dan een online Skype consult.

Een reading helpt je bij:

  • helder inzicht en direct antwoord op levensvragen
  • je intuïtie en spiritualiteit te verdiepen
  • meer energie en meer flow ervaren
  • herhalingen doorbreken omdat je telkens vastloopt op dezelfde thema’s zodat je innerlijke vrijheid ervaart
  • meer leven vanuit je hart en minder vanuit je hoofd
  • stress, piekeren, onrust, burn-out, vermoeidheid, depressieve klachten transformeren naar dieper gewaarzijn
  • beter leren omgaan met (hoog)gevoeligheid of paranormale gevoeligheid zodat dit een kracht wordt en voor je gaat werken in plaats van een last
  • het ontdekken van je ware potentieel, je ware Lichtkracht
  • los komen van “het denken” geen last meer te hebben van dat vervelende stemmetje in je hoofd

Over De Wijsheid van het Hart

De Wijsheid van het Hart staat voor een reis namelijk die van je hoofd naar je hart. Wij leven in een bijzondere tijd. Een tijd waarin velen deze reis maken. Van een ego-gedragen bewustzijn naar een hart-gedragen bewustzijn. In onze snelle en drukke hedendaagse maatschappij wordt er veel aandacht besteed aan "leren" en "kennis vergaren". Maar wie leert je om naar je hart te luisteren? Wie leert je om gewoon te voelen in plaats van over alles na te denken en te willen analyseren? Hoe komt het dat je het natuurlijke vertrouwen in jezelf en het leven kwijt bent geraakt? Waarom gaan wij massaal voorbij aan de bijzondere kwaliteiten die alleen te vinden zijn in je hart en intuïtie? Zoals vertrouwen, overgave, acceptatie, liefde & compassie? Als klein kind had je dit van nature. Een nieuwsgierige open houding, verwonderd door alles wat je tegen kwam. De wijsheid van je hart volgen was toen nog heel gewoon. Dat stemmetje in je hoofd dat overal commentaar op heeft nog niet zo sterk. Intuïtief en creatief was je. Natuurlijk bewustzijn was er gewoon en het leven was magisch... 

De Wijsheid van het Hart is geboren uit mijn persoonlijke zoektocht. Ik was net als jij op zoek. Ik heb namelijk heel lang gedacht dat er iets mis met me was. Ik zag zoveel (ik ben helderziend) en voelde zoveel. Het overweldigde mij. Ik was onrustig, had een enorme controledrang, faalangst en was inmiddels de perfecte perfectionist. Sociale conditioneringen en mijn sterk empathische vermogens hadden ervoor gezorgd dat ik me had leren aanpassen aan mijn omgeving maar ondertussen mezelf compleet verloren was. Een avontuur vol valkuilen (en ik ging er vol in) maar ook vol ervaringen, inzichten en realisaties. Van een burn out tot een depressie en angststoornis. Een spontaan Kundalini ontwaken, de donkere nacht van de ziel, chronische vermoeidheid en overprikkeling. Een zoektocht die mij bracht bij vele (spirituele) opleidingen, trainingen, diverse vormen van meditatie en "oude" en "nieuwe" spirituele leermeesters. 

Om uiteindelijk moe gestreden te ontdekken dat het eigenlijk heel simpel is. Overgave & acceptatie. Het "licht" ging aan en mijn hart stond in vuur en vlam. Ik werd wakker. Vanaf dat moment zie en beleef ik de wereld compleet anders. Het leek een beetje op dood gaan. Dat wat eigenlijk niet bij me paste was gezien. De leugens die ik zo lang geloofd had, de verhalen in mijn hoofd, ook gezien. En wat overbleef was een diepe vrede, tevredenheid en een gevoel van thuiskomen. Eindelijk. De Wijsheid van het Hart was geboren. Een thuishaven voor zoekers naar waarheid, licht, innerlijke rust, spiritualiteit, bewustzijn en blijvend geluk. 

Nu ondersteun en begeleid ik anderen in hun zoektocht. Ik doe datgene waar ik echt van geniet. Ik werk vanuit intuïtie en het hart samen met spirit. Ik werk met mijn talenten uit ziel. Dat wat ooit een last voor me was blijken mijn grootste talenten te zijn. De gevoeligheid, het empathische vermogen, de helderziendheid, feilloos energie kunnen lezen.  Het raakt je recht in je hart. Het raakt je energetisch. Het licht gaat aan. Een wegwijzer op jouw pad van bewustwording en spiritualiteit. Maar dan simpel en praktisch toepasbaar. Geen jarenlange "spirituele beoefening" of urenlang mediteren zonder resultaat. Nee dat dus niet. Het buitengewone zit 'm namelijk in het gewone. Het alledaagse leven. Jezelf leren kennen en een hartgevoelde "ja" tegen alles wat op je pad komt vind ik buitengewoon spiritueel.

Ik heb jarenlange ervaring in het energetisch coachen en begeleiden van hooggevoelige personen en kinderen en geniet bekendheid als Medium, Spirituele Lichtcoach en Healer. Als ervaringsdeskundige maar zeker ook met een stevige basis. Ik ben opgeleid tot Life Coach, Meditatie Trainer, Mindfulness Trainer, Medium en Energetisch Therapeute. Alhoewel deze opleidingen waardevol zijn geweest, is mijn grootste kracht het werken vanuit intuïtie en helder bewustZijn. En het grootste plezier vind ik in het gewoon mens zijn. Dat is namelijk waar het allemaal ècht om gaat. Hier en nu in het vertrouwen dat alles goed is precies zoals het is. Dat is werkelijke vrijheid. Klaar voor de shift?


De Wijsheid van het Hart

Tamara van de Beek

Jacob Catslaan 20
5702 DK Helmond

Energetische Soul Reading