Lichaamsgerichte en energetische therapie

Praktijk Puur zijn
Son en Breugel

Praktijk Puur zijn biedt lichaamsgerichte en energetische therapie aan (hoog)gevoelige kinderen, jongeren en vrouwen. De begeleiding wordt gegeven door Leonie Kruijt. Zij is gespecialiseerd in hooggevoeligheid en (onbegrepen) lichamelijke klachten.

Welkom bij Praktijk Puur zijn!

Zoek je een plek waar je helemaal jezelf mag zijn? Waar er naar jou en jouw lichaam geluisterd wordt? Waar je thuis mag komen bij jezelf? En wil je graag aan de slag met jouw hulpvraag of de hulpvraag van je kind? Dan ben je bij Praktijk Puur zijn op de juiste plek.

Binnen Praktijk Puur zijn bied ik lichaamsgerichte en energetische therapie aan (hoog)gevoelige kinderen (jongens en meisjes), meiden (vanaf 12 jaar) en vrouwen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in hooggevoeligheid en (onbegrepen) lichamelijke klachten (zoals burnout, pijn, vermoeidheid, slaapproblemen, en (chronische) hyperventilatie). 

Energetische en lichaamsgerichte therapie gaat uit van het idee dat je als mens emoties, gebeurtenissen en gedachten/overtuigingen kan opslaan in je lichaam. Door de therapie komen deze emoties, gebeurtenissen en overtuigingen als vanzelf naar boven en kunnen ze vervolgens losgelaten worden. Door het loslaten, laat je lijf ook de spanning, pijn en/of vermoeidheid los, krijg je meer zelfvertrouwen en kom je meer in je kracht te staan. 

Bel of mail me gerust voor meer informatie.

Lieve groet,

Leonie

Over Praktijk Puur zijn

Mijn naam is Leonie Kruijt en ik werk graag met (hoog)gevoelige kinderen, jongeren en vrouwen om ze te helpen om weer op zichzelf te gaan vertrouwen en weer in hun kracht te komen. Daarom heb ik in 2009 Praktijk Puur zijn opgericht.

Iemand omschreef mij ooit als een rustige, zachte kracht en dat vond ik een mooie omschrijving. Daarnaast kan ik zonodig ook doortastend zijn, op een liefdevolle manier natuurlijk:). Verder ben ik open, betrokken en gevoelig en vind ik het belangrijk dat iemand zich veilig voelt. Ik sta graag naast jou en werk met jou vanuit gelijkwaardigheid.

Wat ik vooral belangrijk vind, is dat ik mensen kan laten voelen dat ze er mogen zijn, precies zoals ze zijn. En dit laat ik onder andere graag voelen door middel van lichaamsgerichte en energetische therapie. Energetische en lichaamsgerichte therapie zorgen ervoor dat je weer dicht bij je eigen gevoel komt en zo kunt voelen wat jou bezighoudt en wat jij wilt en nodig hebt. Daarnaast maak ik gebruik van oefeningen (ademhaling, ontspanning, haptonomie, energetisch).

Ik ben psycholoog en heb veel opleidingen en cursussen gevolgd op energetisch en lichaamsgericht gebied, o.a. haptonomie, craniosacraal ontspanning, energetisch lichaamswerk, ademhaling, ontspanning en massage. 

Verder ben ik ook ervaringsdeskundige als het gaat om hooggevoeligheid en onbegrepen lichamleijke klachten. Ik heb zelf mogen ervaren wat lichaamsgerichte  en energetische therapie in dit geval kan betekenen en dat heeft mij gestimuleerd om me verder te ontwikkelen op dit gebied, zodat ik nu ook deze therapievormen kan geven. 

 


Praktijk Puur zijn

Leonie Kruijt

Penseelkever 16
5692VP Son en Breugel

Lid van beroepsvereniging

    Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG)
    Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ)
Lichaamsgerichte en energetische therapie