Massage, meditatie en voedingsadvies | Veldhoven

Welkom bij Bewust in Balans! Ik ben Baukje en ik begeleid mensen naar een zowel fysiek als mentaal gezonde levensstijl; een leven in balans.

Vaak zijn we ons er niet van bewust dat ons lichaam blokkades bevat door jarenlange opgebouwde stress. Hierdoor kun je allerlei klachten krijgen zoals hoofdpijn, nek-, schouder- en rugpijn, buikpijn, spijsverteringsproblemen, eczeem, onrust, slaapproblemen, vermoeidheid, lusteloosheid, eetproblemen enzovoort.

Wat nog erger is, is dat veel mensen denken dat deze klachten erbij horen. Ze zijn zich niet meer bewust van hun stress omdat dit ‘normaal’ is geworden.

Binnen mijn praktijk heb ik verschillende mogelijkheden om mensen te begeleiden naar een gezond en bewust leven. Dit doe ik door middel van massage, meditatie en voedingsadvies.

Wil jij je gezond en energiek voelen? Wil je ontspannen door het leven gaan? Wil jij je fit en lekker in je vel voelen?

Ik help je door middel van massage, meditatie en voedingsadvies te ervaren wat balans is en reik je tools aan om zelf aan de slag te gaan en de balans te behouden.

Neem een kijkje op mijn website en mail of bel voor meer informatie en het maken van een afspraak.

Warme groet,

Baukje

Over Baukje Willems | Veldhoven

Mijn naam is Baukje, ik ben in 1977 geboren en woon in Veldhoven met mijn 2 kinderen. Ik ben al jaren actief bezig met een gezonde levensstijl. Ik heb hierin diverse opleidingen gevolgd en breng dit in de praktijk door middel van massage, meditatie en voedingsadvies.

Massage
Tijdens mijn opleiding heb ik aan den lijve ondervonden wat massage voor je kan betekenen. Het zette mijn bewustwordingsproces in gang en is nog altijd een ondersteuning voor mijn lichaam en mind om de balans te behouden.

Meditatie
Sinds ik mediteer ervaar ik niet alleen meer rust, maar krijg ik steeds meer inzicht in wie ik werkelijk ben. Deze ervaring en inzichten wil ik graag met anderen delen. De meditatieavonden die ik geef zijn daarom op vrijwillige basis. Hier beoefenen we mindfulness. We zijn gericht op het observeren van de ademhaling. De meditatietraining is een introductie in inzichtsmeditatie. Bovendien organiseer ik regelmatig retraites waar we intensief met meditatie aan de slag gaan.

Voedingsadvies
Nadat mijn zoon werd geboren en allergisch reageerde op mijn melk, ben ik begonnen met me te verdiepen in voeding. Er bleek ontzettend veel over geschreven en gezegd te zijn. Zin en onzin. En om het kaf van het koren te scheiden, heb ik een opleiding tot voedingsdeskundige gedaan. Hier heb ik een gedegen basiskennis ontwikkeld en deze heb ik uitgebreid met workshops en lezingen, maar vooral met gezond verstand te gebruiken.

Neem gerust een kijkje op mijn website en neem contact met mij op voor meer informatie.

Agenda Bewust in Balans met Baukje


Foto 1 Baukje Willems Foto 9 Baukje Willems Klik om te vergroten

Bewust in Balans met Baukje
Baukje Willems


Professionals in de categorie Lichaamsgerichte Therapie

Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Healing en reading Hypnotherapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie NLP Opleiding en Training Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Eindhoven

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Eindhoven