Massage, meditatie en voedingsadvies | Veldhoven

Welkom bij Bewust in Balans! Ik ben Baukje en het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen in balans te komen en te blijven.

Vaak zijn we ons er niet van bewust dat ons lichaam blokkades bevat door jarenlange opgebouwde stress. Hierdoor kun je allerlei klachten krijgen zoals hoofdpijn, nek-, schouder- en rugpijn, buikpijn, spijsverteringsproblemen, eczeem, onrust, slaapproblemen, vermoeidheid, lusteloosheid, eetproblemen enzovoort.

Wat nog erger is, is dat veel mensen denken dat deze klachten erbij horen. Ze zijn zich niet meer bewust van hun stress omdat dit ‘normaal’ is geworden.

Binnen mijn praktijk heb ik verschillende mogelijkheden om mensen te begeleiden naar een zowel fysiek als mentaal gezond  leven. Ik help je door middel van massage, meditatie en voedingsadvies te ervaren wat balans is en reik je tools aan om zelf aan de slag te gaan en de balans te behouden.

Dit alles doe ik volgens de Tibetaans boeddhistische Kum-nye visie.

Kom in balans en blijf in balans!

Kijk gerust rond op mijn website of mail of bel 38897756 voor meer informatie en het maken van een afspraak.

Warme groet,

Baukje

Over Baukje Willems | Veldhoven

Mijn naam is Baukje, ik ben in 1977 geboren en woon in Veldhoven met mijn 2 kinderen. Ik ben al jaren actief bezig met een bewuste en gezonde levensstijl. Ik heb diverse opleidingen gevolgd en breng dit in de praktijk door middel van massage, meditatie en voedingsadvies. Hierin volg ik de boeddhistische visie.

Massage
Tijdens mijn opleiding heb ik aan den lijve ondervonden wat massage voor je kan betekenen. Het zette mijn bewustwordingsproces in gang en is nog altijd een ondersteuning voor mijn lichaam en mind om de balans te behouden. Binnen mijn praktijk, geef ik 3 soorten massage: ontspanningsmassage, dieptemassage en yogamassage. De ontspanningsmassage meer gericht op rust en de diepte- en yogamassage meer gericht op het opheffen van onbalans. Het is echter altijd een samenwerking tussen mij en de cliënt. Ik reik de tools aan en jij moet ermee aan de slag.

Meditatie
Sinds ik mediteer ervaar ik niet alleen meer rust, maar krijg ik steeds meer inzicht in wie ik werkelijk ben. Deze ervaring en inzichten wil ik graag met anderen delen. De meditatieavonden die ik geef zijn daarom op vrijwillige basis (dãna). Hier beoefenen we mindfulness. We zijn gericht op het observeren van de ademhaling; Anãpãnasati. De meditatietraining die ik geef is een introductie in inzichtsmeditatie; Vipassana. Bovendien organiseer ik regelmatig retraites waar we intensief met meditatie aan de slag gaan.

Voedingsadvies
Nadat mijn zoon werd geboren en allergisch reageerde op mijn melk, ben ik begonnen met me te verdiepen in voeding. Er bleek ontzettend veel over geschreven en gezegd te zijn. Zin en onzin. En om het kaf van het koren te scheiden, heb ik een opleiding tot voedingsdeskundige gedaan. Hier heb ik een gedegen basiskennis ontwikkeld en deze heb ik uitgebreid met workshops en lezingen, maar vooral met gezond verstand te gebruiken. Voedingsadvies is persoonlijk en geen enkel dieet is voor iedereen geschikt. Daarom geef ik voedingsadvies op maat in samenwerking met jou.

Neem gerust een kijkje op mijn website en neem contact met mij op voor meer informatie.


Foto 1 Baukje Willems Foto 9 Baukje Willems Foto 17 Baukje Willems Klik om te vergroten

Bewust in Balans met Baukje
Baukje Willems


Professionals in de categorie Lichaamsgerichte Therapie

Ademtherapie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Craniosacraal therapie Creativiteit Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Healing en reading Hypnotherapie Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie NLP Opleiding en Training Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Eindhoven