Wonder boven Wonder Familieopstellingen en Rituelen

Wonder boven Wonder Familieopstellingen en Rituelen
Son

Familieopstellingen brengen zaken/patronen aan het licht waar we ons normaal gesproken niet bewust van zijn. We lopen steeds tegen hetzelfde aan in ons leven waardoor we de ‘grote’ stap van groei en verandering niet kunnen maken. Wat houdt ons nou werkelijk tegen, wat staat ons in de weg om te doen wat we zo graag willen?
Een familieopstelling maakt het probleem, systeem of patroon dat daarmee samenhangt inzichtelijk. Met het verworven inzicht kunnen blokkades worden opgeheven.
Op deze wijze krijg je inzicht in de problematiek. Deze inzichten kunnen bevrijdend werken en helderheid geven in situaties waarin je verandering wilt realiseren. Soms onmiddellijk, maar ook later want een familieopstelling werkt lang door. Het is een krachtige manier om aan jezelf te werken.
Iedereen kan deelnemen aan een familieopstelling. En alhoewel de naam anders doet vermoeden, zijn het niet alleen problemen in het familiesysteem die kunnen worden ingebracht. Ook kan het gaan om: conflicten (zowel persoonlijk als zakelijk), psychische klachten en problemen, ziekten, fysieke problemen, ondermijnende overtuigingen, relatieproblemen en nog veel meer.
Miriam Zwaga (1958) en Henriette Thijssen (1968) Volgden een intensieve beroepsopleiding Familieopstellingen & Rituelen bij Harrie de Kruijff. Verder hebben zij een viertal seminars Systemic Ritual bij Daan van Kampenhout gevolgd en een zes daagse training over het opstellen van het verlangen volgens Franz Ruppert. Op dit moment volgen ze een jaartraining rond de seizoenen van het Sjamanistische levenswiel bij Harrie de Kruijff en Marycke de Groot in Centrum Helios.
Je kunt bij ons deelnemen aan een familieopstelling tijdens Kennismakingsworkshops, Thema-workshops, Seminar-dagen voor een persoonlijk thema en in een vervolggroep voor meer diepgang met een vaste groep

Over Wonder boven Wonder Familieopstellingen en Rituelen


Wonder boven Wonder Familieopstellingen en Rituelen

Henriette Thijssen & Miriam Zwaga

Amerikalaan 81
5691 KC Son

Wonder boven Wonder Familieopstellingen en Rituelen