Modita van Zummeren

Joy in Meditation
Eindhoven

Ik ben arts en heb op vele gebieden binnen de gezondheidszorg gewerkt. Wat mij interesseert is, wat iemand gezond en gelukkig maakt van binnenuit.

Vele trainingen volgde ik op gebied van lichaamswerk, psychotherapie, creativiteit, massage en het begeleiden van Osho Meditaties en de Meditatieve Therapieen van Osho. Sinds 16 jaar begeleid ik meditaties.

Meditatie is jouw eigen staat van ZIJN. Therapie is geen eindstation. Uiteindelijk is meditatie jouw bloei. Door meditatie kom je thuis bij jezelf, kun je jezelf dragen, met alle emoties, alle vreugde en verdriet, al je gedachten en ervaringen in je lichaam. Dan ben je vrij om een antwoord te geven op een situatie en hoef je niet meer blindelings te reageren.

Wanneer je vastloopt in depressie, angsten, eetproblemen bijvoorbeeld, dan kunnen de actieve meditaties jouw natuurlijke energiestroom weer op gang brengen, en de verbinding met jezelf herstellen. Voel je welkom in een persoonlijk gesprek samen te bekijken, welke vorm van meditatie het beste bij jou past.

Ik bied een breed aanbod van Osho Meditaties: in de vorm van cursussen, meditatie dagen, lachmeditaties, expressieve workshops en de prachtige meditatieve therapie: Born Again, die gaat plaatsvinden in de herfstvakantie 2015.

Daarnaast geef ik de Japans Therapeutische Gezichtsmassage, die je in een diepe staat van rust, van meditatie brengt. Naast de verjonging van je gezicht. 

Mocht je mijn nieuwsbrief willen ontvangen, meld je dan aan bij Modita
0638153942, email: masuwasani@yahoo.com

Over Joy in Meditation

Als arts vond ik als meest welzijns bevorderend medicijn: Meditatie. Ik was verrukt toen ik in aanraking kwam met de prachtige meditaties van Osho: een verlicht iemand uit India, die meditaties ontwikkelde speciaal voor de Westerse mens, die zoveel drukte en hectiek kent in zijn hoofd. Bij deze meditaties kun je je eerst ontladen, alvorens met je aandacht naar binnen te gaan. Met name de Osho Dynamic Meditatie is zo helend. En de Meditatieve Therapieen van Osho (waaronder de Osho Mystic Rose en de Osho Born Again) zijn prachtig en een ware verrijking van je leven. Ik heb toen besloten om mijn leven te wijden aan het delen van deze prachtige meditaties.
Daarnaast bied ik de Japans Therapeutische Gezichtsmassage aan: waarbij je alleen hoeft te liggen en niets te doen. Je zult je door deze massage zo ontspannen voelen, in een staat van meditatie. Omdat de meeste spanningen worden vastgehouden in het gezicht. Wanneer je gezicht zich kan ontspannen, ontspant je hele wezen zich.
Ik geef een gratis consult om te bezien, welke meditatie het beste bij je past. Want jij bent uniek. En alleen wat je echt ligt, kan genezend voor je zijn. Mocht je mijn maandelijkse nieuwsbrief willen ontvangen met elke maand een nieuwe meditatie voor je dagelijks leven, stuur me dan een mailtje. Tevens ben je welkom bij de demonstraties voor de meditatieve therapieen. Zie de agenda van mijn website.

 


Joy in Meditation

Modita van Zummeren

Kettingstraat 22
5611RD Eindhoven

Modita van Zummeren