Biodanza weekgroep in oprichting | Eindhoven

Voor de nieuw op te starten groep ben ik op zoek naar een prettige ruimte. Denk je een geschikte ruimte te weten neem dan contact met me op.

De naam biodanza is een samenstelling van twee woorden: bios wat leven betekent en danza. Danza betekent beweging vol van betekenis. Daarmee kun je stellen: biodanza is de dans van het leven. Wekelijks biodanza brengt meer harmonie en verbinding jouw leven en dat van anderen. Contacten worden versterkt: met jezelf, met de ander en met de groep. Wat je hier leert, zul je na verloop van tijd mee gaan nemen jouw omgeving om je heen. Het positieve effect van biodanza werkt zo door in de wereld.

Op 11 januari start de groep biodanza op de dinsdagochtend. Aanvang 10:00 eindtijd tussen 11:30 en 12:00. De locatie: Cesiusstraat 26B, Eindhoven. Inloop vanaf 09:30.

We dansen op blote voeten en in makkelijk zittende kleding. 

De kosten: € 45,00 per maand (jaarabonnement voor 40 lessen). De eerste maand € 35,00 ter kennismaking.

 

Over Geertje van Schayk | Eindhoven

In 2003 ben ik in aanraking gekomen met biodanza om in 2012 mijn diploma biodanza facilitator te behalen. In mijn leven neemt biodanza een centrale rol in en wil ik blijven leren over dit prachtige systeem. Daarom blijf ik verbonden aan de opleiding in Eindhoven en blijf ik deel uitmaken van de opleiding. 


Foto 2 Geertje van Schayk Klik om te vergroten

Biodanza met Geertje
Geertje van Schayk


Professionals in de categorie Dans & Beweging

Ademtherapie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Healing en reading Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Eindhoven
Bewust Eindhoven

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!