Movement Medicine Dans en Beweging | Eindhoven

Thuis komen in je eigen lijf. Door vrij en ongedwongen te dansen met jezelf de ander en zijn omgeving, breng je het denkend brein weer in balans met je lichaam en hart. Embodiment. Movement Medicine is gebaseerd op vier  fundamentele elementen die de grondslag leggen van ieder bestaan: aarde, vuur, water en lucht. De Tree of life wordt gebruikt als metafoor,zodat je staps gewijs begeleidt wordt om vrij te dansen.

Over Loes Velter | Eindhoven

Ik ben al ruim 30 jaar een bevlogen dansdocent. Na mijn dansopleiding heb ik mij verdiept in de primiieve dans, de dans en het bewegen als activiteit voor verdieping en bewustwording. Van hieruit heb ik 15 jaar trainingen gevolgd bij de 5 ritmes van Gabrielle Roth. In 2008 werd ik geraakt door Movement Medicine van Ya'Acov en Susannah Darling Kahn. In 2019 heb ik de proffesionele teachertrainig in Engeland afgerond. In mijn werkzaamheden met kinderen heb in 2000 de bewegingspedagogiek van Sherborne eigen gemaakt. Deze twee vormen zijn een geweldige combinatie in het werken met kinderen.Daarnaast heb ik voor verschillende doelgroepen talloze workshops verzorgd en allerlei projecten ontwikkeld.

 


Foto 1 Loes Velter Foto 2 Loes Velter Foto 3 Loes Velter Foto 4 Loes Velter Foto 5 Loes Velter Klik om te vergroten

Movement Medicine Dans en Bewegingspraktijk
Loes Velter


Professionals in de categorie Dans & Beweging

Ademtherapie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Healing en reading Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Eindhoven
Bewust Eindhoven

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!