Vera Spiero | kunstzinnig dynamisch coach en kunstenaar

Atelier Veer
Steensel

Zolang ik me kan herinneren ben kunstzinnig bezig. Ik laat me verwonderen door wat ontstaat. Ik geef kunstzinnige workshops met een intuïtieve benadering, werkend vanuit de beleving. Een beeld, hoe abstract ook, zegt zoveel meer dan duizend woorden

Atelier Veer is een plek van creatie. Een plek van bewustwording en een plek van zijn.
Vanuit Atelier Veer geef ik kunstzinnige workshops met een intuïtieve benadering. Mijn workshops gaan niet over mooie kunstwerken creëren, maar over de beleving in het creëren. Een beeld, hoe abstract ook, zegt zoveel meer dan duizend worden. Ik werk vanuit zachtheid de diepte in, vanuit bedding en vertrouwen dat dat zich laat zien, wat op dat moment gezien mag worden.

Daarnaast maak ik vanuit mijn kunstenaarschap sieraden, zowel rondom het jezelf liefhebben in je vrouw zijn, als herinneringssieraden. Ook maak ik op verzoek rituele/krachtvoorwerpen van keramiek.

Over Atelier Veer

Zolang ik me kan herinneren ben kunstzinnig en creatief bezig. Op ontdekkingstocht door een wereld van kleuren en materialen. Mezelf iedere keer weer tot expressie brengen. Me laten verwonderen door wat ontstaat. Als ik creëer voel ik me als god(in) die de wereld nieuw leven in blaast.

Ik ben opgeleid als kunstzinnig dynamisch coach en werk daarnaast als kunstenaar binnen Beyoniful.
In de workshops en trainingen die ik geef nodig ik je uit om naar binnen te gaan, en om vandaaruit je handen, als verlengstuk van je hart en ziel, te laten spreken. Een beeld, hoe abstract het ook is, zegt zoveel meer als duizend worden. Vaak weet het exact dat te spiegelen waar nog geen woorden voor zijn. Het ontastbare, tastbaar te maken.
Ik werk vanuit zachtheid de diepte in, vanuit bedding en vertrouwen dat dat zich laat zien, wat op dat moment gezien mag worden


Atelier Veer

Vera Spiero

Boterbocht 20
5524BR Steensel

Vera Spiero | kunstzinnig dynamisch coach en kunstenaar