Ben je professional? Sluit je aan.

Ben je professional? Sluit je aan.

Bewust Eindhoven staat open voor  professionals, ondernemers, bedrijven en organisaties die diensten en/of producten verzorgen ten behoeve van bewustzijnsontwikkeling, gezondheid, welzijn en een duurzame leefomgeving in de regio Eindhoven.

Denk hierbij aan:

  • Artsen, therapeuten, psychosociale- en lichaamswerkers
  • Coaches, docenten, trainers 
  • winkels, horeca en organisatoren van evenementen
  • productontwikkelaars, vormgevers, marketing en PR

Wat betekent het:

Als je je als professional aansluit bij Bewust Eindhoven betekent dit onder meer het volgende: 

Als professional kom je in een warm nest van collega professionals die gelijkgestemd zijn over onze missie:

Bijdragen aan een samenleving die geëigend is voor de mensen die erin leven. Een samenleving die vitaal, duurzaam, positief en harmonieus is.

Daar kun jij vanuit jouw professie mee vorm aan geven.

We ontmoeten elkaar tijdens bijeenkomsten. We inspireren en laten ons inspitreren, delen, werken samen en leren met en van elkaar.

 

De kwaliteit

Samen met je collega professionals (en de coördinator) borg je mede de kwaliteit van het netwerk door zelf verantwoordelijkheid te nemen in het introduceren en voorstellen van nieuwe collega professionals.

Praktisch:

De website:

Plaatsing van je eigen profielpagina’s over je bedrijf en disciplines. Inclusief jouw contactgegevens en websitevermelding. Met deze profielpagina’s ben je zeer goed zichtbaar en vindbaar via Google voor collega’s en klanten. In de regel sta je bij de eerste 5 zoekresultaten.
Je profiel pagina’s worden tevens doorgeplaatst naar de website van Bewust Netwerk www.bewustnetwerk.nl

Voor deelname aan het netwerk wordt een vergoeding gevraagd. Klik hier voor tarieven.

 

De agenda

Plaatsing van je cursussen, workshops en events in de centrale agenda. De agenda wordt 2 x per maand gepubliceerd in de nieuwsbrief. (momenteel ruim 500 abonnees) Regelmatig wordt op de facebook pagina activiteiten uitgelicht. Je activiteiten worden tevens doorgeplaatst naar de website van  Bewust Netwerk www.bewustnetwerk.nl.

Voor het plaatsen van activiteiten in de agenda wordt een vergoeding gevraagd. Klik hier voor tarieven.

 

De netwerkbijeenkomsten

Je kunt deelnemen aan de maandelijkse netwerkbijeenkomsten. De netwerkbijeenkomsten worden als zeer inspirerend ervaren. Naast een open programma waarin we elkaar ontmoeten is er steeds een workshop of presentatie van een van de deelnemers. We leren elkaar goed kennen, er ontstaan samenwerkingen en kunnen zodoende elkaar aanbevelen of doorverwijzen.

 

Evenementen

Je kunt deelnemen aan evenementen die met regelmaat worden georganiseerd. Veelal voor en door collega deelnemers, vaak in samenwerking met andere organisaties uit Eindhoven en met ondersteuning van de coördinator.

Blog

Er is een mogelijkheid om je persoonlijke blog te publiceren op de website. In overleg met de coördinator.

Facebookgroep

Je krijgt toegang tot de besloten facebookgroep. Een online plaats voor informatie en inspiratie. Heb je een idee, een vraag, hulp nodig, hier kun je dit in vrijheid en veiligheid kwijt.

 

Sluit je aan

Wil je als professional aansluiten bij het professionals netwerk van Bewust Eindhoven? De coördinator stelt het op prijs om met jou als aspirant deelnemer persoonlijk kennis te maken in een ontmoeting of telefonisch gesprek. Hij vertelt je graag meer over waar het netwerk voor staat en hoort van jou of dat bij je past. 

Je kunt je laten introduceren door een collega die reeds deelneemt. Je bent ook altijd welkom om eens te komen kijken tijdens een van de netwerkbijeenkomsten.

Wil je informatie over data en tijden? Klik dan hier.

Wil je aansluiten? Meld je dan aan via het aanmeldformulier en de coordinator neemt contact met je op. Klik hier.

 

Zodra je je hebt aangemeldt ontvang je per email een inlogcode. Daarmee log je in op de site in het besloten gedeelte voor professionals.

 

De kracht van het netwerk

Wij geloven dat bewustzijnsontwikkeling de sleutel is tot een vitale, duurzame, positieve en harmonieuze samenleving. Deze beweging willen we versterken door de verbinding met elkaar te zoeken.  

Bewustwording en verbinden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, welzijn staat centraal in jou leven en werk. Als professional bij Bewust Eindhoven ben je geïnspireerd door ons gezamenlijk verlangen en onze missie. Je neemt deel door samen te werken, je kennis te delen en door elkaar te inspireren. 

Het professionele succes van het netwerk valt en staat met de mate waarin we zichtbaar zijn in de samenleving. Bewust Eindhoven is hiervoor het platform. maar daar hebben we ook jou voor nodig. Als je deelneemt, vragen we van je om het netwerk onder de aandacht brengt bij je klanten en netwerk. Bijvoorbeeld door de banner "Aangesloten bij Bewust Eindhoven" op de homepage of contactpagina van je website te plaatsen, of via je nieuwsbrief of social media te refereren aan Bewust Eindhoven.

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Ayurveda Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Haptonomie Healing en reading Hypnotherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychologische hulp Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Eindhoven