Tarieven en informatie

Tarieven

Profiel en agenda
Met je eigen profielpagina’s en de mogelijkheid om jouw activiteiten in de agenda te plaatsen, ben je beter zichtbaar en vindbaar voor collega's en klanten. Jouw profielpagina’s zijn uitstekend vindbaar via Google. In de regel sta je bij de eerste 5 zoekresultaten

De agenda maakt voor elke activiteit een nieuwe web pagina aan.Twee keer per maand wordt de agenda overzichtelijk met de nieuwsbrief verzonden aan alle nieuwsbrief abonnees. Regelmatig worden activiteiten uit de agenda uitgelicht op onze Facebook pagina.

 

Tarieven Rubriek Abonnementen

De abonnementen en tarieven voor de rubrieken zijn per jaar.

Omschrijving Tarief*
Basis netwerk lidmaatschap + 1 Rubriekvermelding € 49,00
Je ontvangt een vermelding in het overzicht van professionals onder één rubriek, plus een eigen pagina met foto en een link naar je eigen website. In het eerste jaar van het lidmaatschap ontvang je gratis 3 agenda items die je ter kennismaking kunt plaatsen in onze agenda.
Extra rubriekvermelding € 12,00
Je kunt ervoor kiezen om in meerdere rubrieken te staan, om ook voor andere disciplines herkend te worden en nog beter gevonden te worden. Per tweede of derde extra vermelding onder een andere rubriek betaal je een extra tarief. In totaal kun je in maximaal 3 rubrieken opgenomen worden.

Tarieven Agenda

Omschrijving Tarief*
Agenda plaatsingen [5] € 5,00
Je saldo voor het plaatsen van activiteiten in de agenda wordt opgeladen met 5 items. Iedere activiteit verschijnt in de agenda op de website, in de mailing met de agenda van Bewust Eindhoven- en in de landelijke agenda van Bewust Netwerk.
Agenda plaatsingen [10] € 40,00
Je saldo voor het plaatsen van activiteiten in de agenda wordt opgeladen met 10 items. Iedere activiteit verschijnt in de agenda op de website, in de mailing met de agenda van Bewust Eindhoven en in de landelijke agenda van Bewust Netwerk.

Tarieven Bewust Deals

Omschrijving Tarief*
Bewust Deal € 25,00

Tarieven Advertentie Banners (rechterkolom)

Omschrijving Tarief*
Advertentiebanner 610 x 145 px abonnement per maand € 20,00
Deelnemers kunnen tevens gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 145 px. De plaatsingsduur is 1 maand.
Advertentiebanner 610 x 290 px abonnement per maand € 30,00
Deelnemers kunnen tevens gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 290 px. De plaatsingsduur is 1 maand.
Advertentiebanner 610 x 610 px abonnement per maand € 40,00
Deelnemers kunnen tevens gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 610 px. De plaatsingsduur is 1 maand.
Advertentiebanner 610 x 145 px abonnement per jaar € 200,00
Deelnemers kunnen tevens gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 145 px. De plaatsingsduur is minimaal 1 jaar en kan per maand of per jaar verlengd worden.
Advertentiebanner 610 x 290 px abonnement per jaar € 300,00
Deelnemers kunnen tevens gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 290 px. De plaatsingsduur is minimaal 1 jaar en kan per maand of per jaar verlengd worden.
Advertentiebanner 610 x 610 px abonnement per jaar € 400,00
Deelnemers kunnen tevens gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 610 px. De plaatsingsduur is minimaal 1 jaar en kan per maand of per jaar verlengd worden.

* Tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Prijzen gelden vanaf 1 januari 2019.

Bewust Eindhoven voor en door de aangesloten professionals

Wil je je actief inzetten voor Bewust Eindhoven? Geef dit aan bij je inschrijving en je ontvangt 50% korting op het basistarief + één rubrieksvermelding, niet op overige kosten. Achteraf toch een actieve bijdrage geleverd betekent geen korting op je abonnement met terugwerkende kracht, maar we kunnen natuurlijk wel kijken wat er mogelijk is!

Verlenging en Opzegging

  • Abonnementen lopen per kalenderjaar van 1 januari t/m 31 december. Begin december ontvang je een mail waarin je verlenging wordt aangekondigd. Word je later in het kalenderjaar lid? Dan krijg je per maand 5% korting op het basistarief + één rubriek.
  • De opzegtermijn bedraagt 2 weken. Opzeggen van je abonnement kun je zelf regelen via je beheerpagina.
  • Bij opzegging of wijziging gedurende de abonnementsperiode wordt reeds gefactureerd en/of betaald lidmaatschap niet teruggestort. Tussentijdse opzegging ontslaat je niet van de betalingsverplichting van evenuele openstaande facturen.
  • Je ontvangt eenmaal per jaar een factuur voor de verlenging van je abonnement.
  • Wijziging van je abonnement is altijd mogelijk. Je kunt een verzoek tot wijziging van je abonnement doorgeven via info@bewusteindhoven.nl.
  • Wil je deelnemen? Schrijf je in!

Meer informatie? Neem contact op

Ademtherapie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Healing en reading Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Eindhoven
Bewust Eindhoven

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!