Sport- en ontspanningsmassage

Wellness Nienus
Eindhoven

Hoe zou het voor je zijn als je lekker in je vel zit en daardoor kan doen wat je het allerliefste wil? Je kunt bij mij terecht voor sport-, ontspanningsmassage en triggerpointtherapie: Zak van je hoofd naar je lijf!

Herken je dit?

- Je dendert maar door en je voelt niet meer wat echt bij jou past, wat goed voelt en waar je energie van krijgt. Je lijft geeft een signaal om daar eens naar te luisteren maar daar neem je de tijd niet voor. 

- Je hebt dromen en verlangens waar je ooit energie van kreeg, deze zijn naar de achtergrond verdwenen want je hebt alle tijd en energie nodig om aan je verplichtingen te voldoen. Je worstelt om de dag met zo min mogelijk pijn en kleerscheuren door te komen. Je hoopt dat de pijn als vanzelf verdwijnt en in ieder geval niet erger wordt.

- Je lijf doet pijn, en dan vooral je nek-schouders of onderrug. Je hebt je partner/buurman/vriendin al eens gevraagd om te masseren maar die kunnen het niet echt. Soms zijn er ook plotseling tintelingen in je handen en vingers en straalt de pijn uit naar je nek. Daar maakt je je steeds meer zorgen om wat het niet beter maakt.

HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN ALS?

- Je geen pijn meer hebt in je nek en schouders

- Je weer het gevoel hebt dat je schouders bij je lijf horen

- Je niet meer iedere dag hoofdpijn hebt

-Je weer weet hoe waar je van AAN gaat, en dit ook gaat najagen!

 

Over Wellness Nienus

Ik ben Nienke en ik help jou lekker in je vel te zitten

Deze week kreeg ik een appje van een client dat ze na de behandeling een stuk minder pijn heeft aan haar arm dan de dag ervoor. Ook gaf ik een 4 handen massage samen met een collega, we zaten in een heerlijke flow samen en de client kwam dolgelukkig en relaxed de tafel af. WAUW, DAT is nu mijn werk! Als je me dit  5 jaar geleden had verteld, dan had ik het niet geloofd want toen werkte ik op kantoor en was mijn hoofdtaak archiveren.

Inmiddels heb ik mijn archiveerbaan opgezegd en richt ik me volledig te op mijn massagepraktijk waar ik iedere dag steeds blijer van word!  Ik weet hoe het is om pijn in mijn lijf te hebben, een lopend hoofd te zijn door mijn sport en drukke schema en ook hoe het is om helemaal te ontspannen en me heerlijk in mijn lijf te voelen. Ik ben ervan overtuigd dat als je goed in je vel zit, je hoofd vanzelf meegaat, en dit gun ik iedereen.  

Je kunt bij mij terecht voor sport- en ontspanningsmassage en triggerpointtherapie.


Wellness Nienus

Nienke Bosma

Edelweisstraat 37
5643GM Eindhoven

Lid van beroepsvereniging

Sport- en ontspanningsmassage