Verbinden van Mens en Natuur | Geldrop

Marije van der Park ontwerpt paradijzen in de vorm van eetbare bostuinen, groene schoolpleinen en eetbare plantsoenen. Kleine natuur in de buurt om van te genieten en te oogsten. Dat maakt ons gezonder, gelukkiger, meer verbonden en in harmonie met de natuur. 

Marije ontwerpt en adviseert over bostuinen, ecosytemen en eetbare openbare ruimtes. Daarnaast geeft ze verschillende cursussen, zoals Verbinding Mens en Natuur om je in contact te brengen met je eigen tuin en workshops over Wildplukken, je Gezonde Tuin en een Eetbare Bostuin ontwikkelen.

Marije van der Park doorliep verschillende leerscholen zoals de Design Academy, een permacultuur-training en de lerarenopleiding Kundalini-yoga. Neem contact op voor meer informatie. Goed voor jou en de aarde!

Over Marije Van der Park | Geldrop


Foto 2 Marije Van der Park Foto 4 Marije Van der Park Foto 6 Marije Van der Park Klik om te vergroten

Studio Van der Park
Marije Van der Park


Professionals in de categorie Natuur, Tuin en Landschap

Ademtherapie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Healing en reading Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Eindhoven
Bewust Eindhoven

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!