Coördinator

Geluk zit in jezelf, zoals je jezelf ziet, zo zie je de wereld.                     

 

Mijn naam is Cindy Peerlings. Als coödinator van Bewust Eindhoven wil ik graag bijdragen aan een community waar aanbieders en geïnteresseerden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, welzijn, gezondheid en duurzaamheid elkaar kunnen vinden. Het is een plek om elkaar te ontmoeten, te delen en te groeien.

 

Ik geloof dat we Bewust Eindhoven kunnen zien als een netwerk van unieke ondernemers met ieder hun eigen talent en toegevoegde waarde. Vanuit samenwerking en in verbinding met elkaar kunnen we een grote impact op anderen door hen te informeren en inspireren.

 

Mijn ambitie is dat alles wat er gebeurt in de regio Eindhoven, op het gebied van persoonlijke groei, duurzaamheid, gezondheid en welzijn, eenvoudig te vinden is op de website van Bewust Eindhoven. Met Bewust Eindhoven zijn alle bewuste ondernemers uit Eindhoven en omstreken verbonden in één netwerk. Samen staan wij voor een inspirerend aanbod en veel mooie initiatieven, waardoor Bewust Eindhoven bijdraagt aan een bewuster en daarmee gelukkiger, duurzamer, gezonder en prettiger leven.

 

Met inspirerende groet,

Cindy Peerlings

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben je professional? Sluit je dan aan.

Of wil je ons volgen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

of volg Bewust Eindhoven op facebook: www.facebook.com/bewusteindhoven

Heb je vragen of feedback? Neem dan gerust contact met mij op: info AT bewusteindhoven DOT nl

 

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Cranio-sacraal therapie Dieren Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Hypnotherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Shiatsu Therapie Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Eindhoven