Coördinator

Mireille Spithorst is vanaf maart 2020 de coördinator van Bewust Eindhoven.

Wij zien Bewust Eindhoven als een netwerk van unieke ondernemers met ieder hun eigen talent en toegevoegde waarde. Vanuit samenwerking en in verbinding met elkaar kunnen we een grote impact op anderen door hen te informeren en inspireren.

De ambitie van Bewust Eindhoven is dat alles wat er gebeurt in de regio Eindhoven, op het gebied van persoonlijke groei, duurzaamheid, gezondheid en welzijn, eenvoudig te vinden is op de website van Bewust Eindhoven. Met Bewust Eindhoven zijn alle bewuste ondernemers uit Eindhoven en omstreken verbonden in één netwerk. Samen staan wij voor een inspirerend aanbod en veel mooie initiatieven, waardoor Bewust Eindhoven bijdraagt aan een bewuster en daarmee gelukkiger, duurzamer, gezonder en prettiger leven.

Ben je professional? Sluit je dan aan.

Of wil je ons volgen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

of volg Bewust Eindhoven op facebook: www.facebook.com/bewusteindhoven

Heb je vragen of feedback? Neem dan gerust contact met ons op: info AT bewusteindhoven DOT nl

 

Ademtherapie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Healing en reading Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Eindhoven
Bewust Eindhoven

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!