Coördinator

Erwin Bot van Bewust Netwerk is interim coördinator van Bewust Eindhoven.

Heb jij interesse in het coördinatorschap of heb je andere ideeën om Bewust Eindhoven vorm te geven? Neem dan contact op met Erwin via erwin AT bewustnetwerk DOT nl.

Wij zien Bewust Eindhoven als een netwerk van unieke ondernemers met ieder hun eigen talent en toegevoegde waarde. Vanuit samenwerking en in verbinding met elkaar kunnen we een grote impact op anderen door hen te informeren en inspireren.

De ambitie van Bewust Eindhoven is dat alles wat er gebeurt in de regio Eindhoven, op het gebied van persoonlijke groei, duurzaamheid, gezondheid en welzijn, eenvoudig te vinden is op de website van Bewust Eindhoven. Met Bewust Eindhoven zijn alle bewuste ondernemers uit Eindhoven en omstreken verbonden in één netwerk. Samen staan wij voor een inspirerend aanbod en veel mooie initiatieven, waardoor Bewust Eindhoven bijdraagt aan een bewuster en daarmee gelukkiger, duurzamer, gezonder en prettiger leven.

Ben je professional? Sluit je dan aan.

Of wil je ons volgen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

of volg Bewust Eindhoven op facebook: www.facebook.com/bewusteindhoven

Heb je vragen of feedback? Neem dan gerust contact met ons op: info AT bewusteindhoven DOT nl

 

Ademtherapie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Craniosacraal therapie Creativiteit Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Healing en reading Hypnotherapie Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie NLP Opleiding en Training Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Eindhoven