Bewust Netwerk 

Bewust Netwerk is de landelijke organisatie die coördineert, faciliteert en ondersteunt bij het ontwikkelen van de lokale organisaties gericht op bewustzijnsontwikkeling.

Het doel van Bewust Netwerk is om bewustzijnsontwikkeling te bevorderen in de Nederlandse samenleving. Dat doet zij onder andere door het ordenen en bundelen van krachten en verbindingen te leggen die bijdragen aan de zichtbaarheid van lokale professionals.

 

Kijk voor meer informatie op www.bewustnetwerk.nl

Bewust Eindhoven
Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Hypnotherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Eindhoven