Over ons

Welkom bij Bewust Eindhoven        

Wij zijn hier omdat we verlangen naar een samenleving waarin mensen bewust, in balans en vrij zijn en omdat we geloven in de positieve kracht van bewustwording.

Wat wij voor ons zien is een samenleving die geëigend is voor de mensen die erin leven. Daar willen we vorm aan geven. Een samenleving die vitaal, duurzaam, positief en harmonieus is.

Dit is onze gezamenlijke missie en bewustzijnsontwikkeling is daartoe de sleutel.

 

De kracht van het netwerk.

We verbinden mensen die hierdoor geïnspireerd worden, willen bijdragen of juist zoekende zijn. Mensen die willen vinden en gevonden willen worden.

Bewustzijnsontwikkeling en verbinden staat centraal in het leven en het werk van onze deelnemende professionals. Vanuit een grote verscheidenheid aan professioneel talent, kennis, en kunde zijn zij de kartrekkers, de ambassadeurs van de gezamenlijke missie.

Wil je aan de slag met bewustzijnsontwikkeling, persoonlijke groei of je gezondheid? Of hoe je je op een, voor jou geëigende manier, met de wereld kunt verhouden en je daarmee kunt verbinden? Zij kunnen je inspireren en ondersteunen. Nieuwsgierig? Kijk maar eens bij professionals.

 

Wat we doen

We ordenen en bundelen de verlangens en de krachten en werken voortdurend aan zichtbaarheid van onze professionals.

Dat doen we door regelmatig activiteiten in de regio Eindhoven te organiseren waar je niet alleen gelijkgestemden maar ook onze professionals kunt ontmoeten. We faciliteren dit webportaal, brengen een nieuwsbrief uit en een uitgebreide agenda. We zijn actief op social media. We laten ons graag inspireren door jou; we horen graag van je.

 

En jij?

Raak je geinspireerd door het aanbod van onze professionals? Je bent van harte welkom op een van de vele workshops, cursussen of andere activiteiten.

Ben je op zoek naar ondersteuning en vind je hier wat je zoekt? Neem vrijblijvend contact op met een van onze professionals.

Herken je je in onze missie en deel je ons verlangen? Dan nodigen we je van harte uit om ons te gaan volgen.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte gehouden wordt van alle activiteiten van onze professionals en het netwerk. Je kunt ons ook volgen op facebook.

 

Ben je professional?

Ben je professional en staat bewustzijnsontwikkeling en verbinden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en welzijn centraal in jou leven en werk? Dan kun je deelnemen in het netwerk van Bewust Eindhoven. Onderdeel hiervan is het zichtbaar en vindbaar zijn in de regio Eindhoven. Lees hier hoe dit werkt.

Ademtherapie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Healing en reading Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Eindhoven
Bewust Eindhoven

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!