Workshop Udu maken
WO 12 mei | 10.00-18.00 uur | Nuenen

12 mei 2021 t/m 26 juni 2021 | 12 mei van 10-16.30 uur, 13 mei van 10-15.30 en 26 juni van 10-18.00 uur
295,00


Drie dagen lang de diepte van je baarmoeder induiken. Haar kracht voelen, haar wijsheid. Jouw plek van creatie. En een prachtig 'sacred womb instrument' creëren.

De Udu geeft prachtige klanken zoals we die gehoord hebben toen we in de baarmoeder zaten. Het is een instrument dat vaak koesterend werkt en je diep in verbinding met jezelf brengt. Niet voor niks wordt er gezegd dat de Udu het lied zingt van de heilige oermoeder.

Een Udu is van oorsprong een Nigeriaanse waterkruik van klei, door toeval werd er ontdekt dat door een gat in de buik van de kruik er de prachtigste klanken konden worden gecreëerd. 

Het maken van een udu verbindt je met je eigen baarmoeder, met geboortekracht, met creatiekracht en mogelijk ook met generaties aan pijn die daar ligt opgeslagen.
Het maken van je eigen udu geeft je de mogelijkheid om de creatiekracht van jouw baarmoeder terug toe te eigenen. Steeds dieper in verbinding met haar te gaan.

Een Udu wordt gemaakt van keramiek, spiraalsgewijs bouw je haar op, vanuit klei verbonden met intenties. De laatste dag wordt ze gebakken in het vuur. De kracht van het vuur om werkelijk alles te transformeren en waar het vuur van vader zon samenkomt in de baarmoeder zou zomaar bevruchting kunnen plaatsvinden…..
Aan het eind van deze ceremoniële dag is je udu klaar om met je mee te gaan. Haar klank te laten horen en je te laten herinneren.

Informatie + Aanmelden » Atelier Veer | Vera Spiero

www.atelierveer.nl
Bekijk Facebook event

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
5674AA Nuenen

Vera Spiero
0649924765
atelierveer AT gmail DOT com

Meer agenda van Atelier Veer

Bewust Eindhoven

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!