Life Alignment Sound Experience | Eindhoven

Sinds 2010 maakt de Life Alignment Sound Experience onderdeel uit van mijn praktijk. Het geeft mij veel voldoening op deze wijze mensen een bijzondere klankervaring te geven, zowel individueel als in groepen.

De Life Alignment Sound Experience is een nieuw concept gebaseerd op de tonen van de chakra's in 432Hz stemming. Hiermee kun je 

  • genieten van een heerlijk klankbad
  • diep ontspannen en tot rust komen
  • uit je hoofd komen en alle gedachten loslaten
  • je zelfhelend vermogen stimuleren
  • je chakra's activeren en balanceren
  • je openen voor hogere dimensies

Het bijzondere van de muziek van de Life Alignment Sound Experience, is dat deze is gecreëerd is in de natuurlijke frequentie van de 432Hz stemming én afgestemd is op basistonen behorend bij de chakra's.

Tijdens de sessies ga je zelf resoneren met deze natuurlijke frequenties. Je neemt de klanken niet alleen waar met je gehoor, maar met heel je lichaam en met al je chakra's. Geluid gaat door heel je lichaam heen, het dringt door in iedere cel. Elk chakra wordt aangeraakt.

Met de klanken van de Sound Experience worden hogere dimensies toegankelijker. Daarom kunnen er zich tijdens een Sound Experience multidimensionale ervaringen voordoen.

De Life Alignment Sound Experience kan zowel individueel als in groepsverband plaatsvinden. Voor een impressie kun je de video beluisteren.

 

Over Richard Hereijgers | Eindhoven

Na mijn studie aan de TU Eindhoven heb ik vier jaar gewerkt als ingenieur. In die tijd heb ik diverse trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit gevolgd. Het werd voor mij steeds duidelijker dat mijn passie ligt bij werken met mensen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

In 2000 ben ik gestopt met mijn loopbaan in de techniek en heb ik de gelegenheid gehad voor een omscholing tot loopbaanbegeleider. Dit was ook een tijd van loslaten van het oude en veel onzekerheid over de toekomst. Echter, het besluit om mijn loopbaan als coach voort te zetten resulteerde in een grote positieve verandering in mijn leven. Met veel voldoening begeleid ik nu mensen bij het ontdekken van hun eigen missie en passie en om daarmee in hun inkomen te voorzien.

Daarnaast ben ik actief op het gebied van muziek en klank. Ik heb een eigen concept van soundhealing ontwikkeld op basis van de tonen van de chakra's in 432Hz stemming.

Bewust Eindhoven
Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Hypnotherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Eindhoven