Psychosociaal therapeut en levenscoach | Hapert

De overgang is een periode waarin er veel gebeurt in je lichaam. Zoveel, dat je je overweldigd, emotioneel, labiel en zelfs depressief of burnout kunt voelen. De juiste begeleiding helpt je om zaken anders aan te pakken en je weer krachtig en energiek te voelen. 

Elma van der Salm is gespecialiseerd in hulp aan vrouwen die in deze levensfase tegen zichzelf aanlopen. Zij helpt jou jezelf weer te vinden, zodat deze fase een positieve overgang wordt naar de fase van de wijze, rijpe vrouw, die nog volop in het leven staat en haar levenservaring kan inzetten voor zichzelf en anderen. 

Ook voor vrouwen die kampen met PMS, depressieve of burnoutklachten.

Vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende verzekering.
Aangesloten bij de FAGT en RBCZ. Gecertificeerd SDDO® Overgangstherapeut. EMDR-therapeut

Over Elma van der Salm | Hapert

Kernwoorden die bij mij horen: betrokken, ervaren, warm, deskundig, open. Met een open blik treed ik jou tegemoet en ga ik met jou op zoek naar jouw waarden als basis voor je proces. 

Voor mij zijn waarden als zingeving, lichtheid, plezier, diepgang, aanwezig zijn bij wat er is, drijvend voor mijn werk. 

Het leven heeft me heel wat citroenen gegeven, zoals het spreekwoord zegt. Toch ervaar ik dagelijks de zoetheid en het licht van het leven op deze aarde, doordat ik heb geleerd dat juist door de pijn heen, diepte ontstaat. Juist door het te voelen en ervaren van zowel moeite als lichtheid, heb ik die diepte meer en meer leren toelaten. En heeft mijn leven aan kwaliteit gewonnen. En dat gun ik jou ook!


Foto 2 Elma van der Salm Foto 3 Elma van der Salm Foto 4 Elma van der Salm Foto 5 Elma van der Salm Foto 6 Elma van der Salm Klik om te vergroten

Elma van der Salm


Professionals in de categorie Therapie (diverse)

Ademtherapie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Craniosacraal therapie Creativiteit Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Healing en reading Hypnotherapie Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie NLP Opleiding en Training Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Eindhoven