Hart in Bedrijf - stress & burnout coaching | Eindhoven

Ik ben Sandra Koedood, sinds 11 jaar coach en counselor in eigen praktijk. Ik ga met je op zoek naar wie je in essentie bent en waar je het contact bent kwijtgeraakt met wie je ten diepste bent. Welke patronen zetten je vast en zorgen voor stress? Hoe kun je hier uitkomen, herstellen, je energie opbouwen en je plezier terugvinden? We kijken naar de gehele context en ik nodig je uit om in je kracht te stappen en je koers te bepalen vanuit je hart. Mijn eigen ervaring in het leren omgaan met stress, grenzen en je eigen koers bepalen in het leven, neem ik mee in mijn coaching en maakt dat ik goed begrijp waar je doorheen gaat en wat er nodig is om te groeien. Kernwoorden zijn: authenticiteit, ontspannen jezelf zijn, voelen en herkennen waar je grenzen liggen, communiceren vanuit jezelf en wat jij voelt en vindt, puur, gelijkwaardig, van mens tot mens.

Over Sandra Koedood | Eindhoven

Ik ben Sandra Koedood, coach en counselor in Hart in Bedrijf. Ik geloof dat je als mens gelukkiger,  vrijer en creatiever wordt als je werkt en leeft vanuit je hart en in overeenstemming met wie je in essentie bent. Dat brengt bezieling en kwaliteit in je leven.

Deze missie is mijn drijfveer in mijn werk. Ik heb zelf een hele weg afgelegd ten aanzien van authentiek leven, jezelf zijn en je eigen koers varen. Het is mijn levensthema om steeds meer ontspannen mezelf te zijn en te leven zoals het echt bij mij past. En mijn hart gaat sneller kloppen als ik dat ook in anderen aan mag raken.

Naast mijn werk als coach ben ik partner van mijn vrouw Renée, moeder van Sam, stiefmoeder van Floortje en Isabelle. Wij wonen in Son en Breugel, maar ik ben geboren in de buurt van Rotterdam.

In mijn vrije tijd geniet ik van onze moestuin, buiten zijn, kamperen, zingen, lezen, creatief bezigzijn, mijn vrienden en natuurlijk mijn gezin.


Foto 1 Sandra Koedood Foto 2 Sandra Koedood Foto 3 Sandra Koedood Klik om te vergroten

Hart in Bedrijf
Sandra Koedood


Professionals in de categorie Stressmanagement

Ademtherapie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Healing en reading Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Eindhoven
Bewust Eindhoven

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!