NLP Opleidingen | Training | Coaching | Eindhoven

Onze opleidingen voldoen aan de hoge eisen van de Society of Neuro Linguistic Programming™. Wij hebben misschien wel de meest effectieve NLP opleidingen ontwikkeld die er te vinden zijn. NLP leer je op bewust en onbewust niveau. We oefenen veel in onze opleidingen, gewoon omdat je een vaardigheid beter leert als je het veel oefent. Daarnaast zullen wij het NLP gedachtegoed ook in je onbewuste prenten. Niet zelden horen we van deelnemers dat het leren sneller ging dan ze zelf hadden verwacht. Onze opleidingen bevatten wel wat theorie en de focus ligt op doen.  Al onze opleidingen werken met een concentrisch leerconcept waardoor je razendsnel leert en ontwikkelt. Herhalen, verdiepen en toepassen zijn onze drie kernwoorden. Onze opleidingen zijn zo ontwikkeld dat je vaardigheden leert en ook een transformatie doormaakt.   

Wij vinden dat een goede opleiding altijd vier basisprincipes bevat. Allereerst vinden wij het belangrijk dat je gelachen hebt. Je brein verandert chemisch als je lacht en leren gaat sneller als je plezier hebt. Daarnaast vinden we het een must dat je een inzicht hebt gehad. Zowel in je eigen gedrag of overtuigen als van de wereld om je heen. In onze opleiding moet je elke keer iets nieuws geleerd hebben. Oude wijn in nieuwe zakken draagt niet veel bij aan motivatie en leerpret. En als laatste heb je steeds een ervaring gehad.   

Het enige dat wij van je vragen is de bereidheid om te leren, te veranderen en je in te spannen het beste uit jezelf te halen.

Over Kevin & Cindy | Eindhoven

Wij zijn CapitalHEROES

Jouw brein is een stad. Kleine steegjes, grote wegen. Ideeën en gewoontes. Elke grote stad was ooit een kleine stad met potentie. Elke snelweg ooit een idee. Wat als jij de held van de stad zou zijn? Wat zou je doen en laten? Wat zou je creëren of negeren? Stel je voor dat jij jouw eigen held bent. Welke ideeën worden dan gewoontes? Wat zou je doen en laten? Wat zou je creëren of negeren? Jij bént die held. [endif]Jouw brein is een stad. Kleine steegjes, grote wegen. Ideeën en gewoontes. Elke grote stad was ooit een kleine stad met potentie. Elke snelweg ooit een idee. Wat als jij de held van de stad zou zijn? Wat zou je doen en laten? Wat zou je creëren of negeren? Stel je voor dat jij jouw eigen held bent. Welke ideeën worden dan gewoontes? Wat zou je doen en laten? Wat zou je creëren of negeren? Jij bént die held.

Wij zijn CapitalHEROES | Next Level Performance.

CapitalHEROES is een samenwerking tussen Kevin Nagtzaam en Cindy Peerlings. Samen zijn zij goed voor meer dan 25 jaar ervaring met het trainen en opleiden van mensen die willen leren het beste uit zichzelf te halen.

Agenda CapitalHEROES


Foto 7 Kevin & Cindy Foto 6 Kevin & Cindy Klik om te vergroten

CapitalHEROES
Kevin & Cindy


Professionals in de categorie NLP

Ademtherapie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Craniosacraal therapie Creativiteit Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Healing en reading Hypnotherapie Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie NLP Opleiding en Training Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Eindhoven