Aandacht/Mindfulnesstraining mbsr | Eindhoven

MET MILDHEID EN OPENHEID AANWEZIG ZIJN IN HET HUIDIGE MOMENT.

Met volle aandacht een kop thee drinken en hiervan genieten. Mindfulness leert ons aandacht te geven aan het enige werkelijke moment dat we hebben: het NU. Het is eenvoudig en toch niet gemakkelijk. Vandaar dat we de aandacht trainen, de aandachtsspier versterken.

Door de Aandachttraining ontwikkelen we een houding om met openheid, mildheid, alertheid, opmerkzaamheid en zonder oordeel aanwezig te zijn bij wat zich ook aandient.
We leren hoe we steeds weer kalmte en helderheid in onszelf kunnen vinden, ook tijdens de moeilijke momenten die we het liefst vermijden.

De aandacht/mindfulnesstraining richt zich op hen die een actieve bijdrage willen leveren aan hun gezondheid en welzijn. En vraagt inzet en verbinding.

Mindfulness raakt mij. De zachtmoedigheid en mildheid van mindfulness hebben mij kracht en kalmte gegeven. Uit eigen ervaring weet ik: Mindfulness werkt!
Mijn missie is om het vermogen van aandacht, compassie en zelfzorg dat reeds in ieder aanwezig is door de Aandacht- en ZelfCompassietrainingen te helpen vergroten.
 

Over Conchita van Iersel | Eindhoven


Professionals in de categorie Mindfulness & Compassie

Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Healing en reading Hypnotherapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie NLP Opleiding en Training Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Eindhoven

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Eindhoven