Intrinsiek Persoonlijk Leiderschap | Turnhout

Ben je op zoek naar een plek waar je je in alle rust kan toeleggen op jouw persoonlijke ontwikkeling? 
Een plek, waar je kan reflecteren over de essentie van jouw leven, maar ook over de rol die voor jou in de maatschappij is weggelegd. Een plek om inzicht kan verwerven in je intrinsieke zelf en weer in contact kan komen met jouw ongekende intuïtieve vermogens ? Een plek, waar je kan leren om geïntegreerde zakelijke beslissingen te nemen? 

The Serendipity College kan deze plek voor jou zijn. Wij bieden jou de kans om de meest onverwachte en bruikbare inzichten over jezelf te ontdekken, inzichten die je nooit voor mogelijk had gehouden . Je kunt je door ons laten begeleiden met persoonlijke coaching, door trainingen te volgen of je te laten inspireren door onze lezingen. In ieder geval biedt een bezoek aan The Serendipity College je de kans om eventjes te reflecteren en een overzicht op jouw situatie te krijgen, om vervolgens met nieuw opgedane inspiratie er weer vol tegenaan te gaan. 

Over Beatrijs Verheijen | Turnhout

Na een succesvolle carrière van bijna 20 jaar in de wereld van private banking en portofolio management, waarin coaching en advisering een belangerijke rol speelden, heeft Beatrijs haar hart gevolgd en is zij gestart als Holistisch Life Coach.

Inmiddels begeleidt zij tal van mensen bij hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Authenticiteit, intuïtie en leven vanuit je hart zijn volgens haar de sleutels voor een succesvol en gelukkig leven. Vanuit haar ervaring als leidinggevende en haar inzet om mensen te stimuleren om hun talenten te ontwikkelen, is Beatrijs vooral geïnspireerd geraakt door trajecten op het gebied van intuïtief denken. Zij heeft hievoor tal van opleidingen gevolgd aan het prestigieuze Arthur Findlay College in Londen.


Foto 1 Beatrijs Verheijen Foto 2 Beatrijs Verheijen Klik om te vergroten

The Serendipity College
Beatrijs Verheijen


Professionals in de categorie Coaching - Leiderschapscoaching

Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Healing en reading Hypnotherapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie NLP Opleiding en Training Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Eindhoven

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Eindhoven