Begeleiding bij verlies en rouw van een (huis)dier (online) | Eindhoven

Het afscheid van een (huis)dier is een ingrijpende gebeurtenis. Of dit door ouderdom, ziekte of een ongeluk is, het gemis kan ondraaglijk zijn.Om mensen verder te helpen na een verlies vraagt vooral veel empathie en inlevingsvermogen. Naast ruim 20 jaar ervaring met het verzorgen en verliezen van eigen (oudere) huisdieren, begeleid ik ook al een aantal jaren mensen bij het verlies van hun dier.

Het is belangrijk voor mens en dier om een verlies goed af te sluiten, zodat de energie van het dier door kan maar de mens ook.

Door contact te maken met het dier, kan ik je een boodschap doorgeven, kan ik je helpen het verlies een plek te geven. Samen kunnen we op afstand een ritueel doen waardoor het verlies begrijpelijk en draaglijk wordt. 

Het gemis mag er zijn, de herinnering moet er echter een van vreugde zijn, hiermee wil ik je helpen.

Over Betty Heideman | Eindhoven

Ik ben geboren in 1962 in Utrecht, na veel omzwervingen o.a. 12 jaar Frankrijk, nu woonachtig in Duitsland. Mijn passie naast mijn dieren en fotografie is het motiveren van mensen om in hun leven te herinvesteren. Je bent nooit te oud om opnieuw te beginnen. Je bent nooit te oud om je droom te volgen.
in 2010 ben ik begonnen met het geven van workshops. In 2015 heb ik besloten om mijn droom waar te gaan maken: het geven van lezingen en motivatie trainingen,"There is never an excuse for not trying."

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in alles rondom afscheid van een een huisdier, zowel begeleiding, dierencommunicatie, lezingen etc.

Paws of Silence
Betty Heideman

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Cranio-sacraal therapie Dieren Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Hypnotherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Shiatsu Therapie Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Eindhoven