Cranio-Sacraal Healing Therapie | Eindhoven

Helemaal IK, Praktijk voor Vragen

Spelen er in jouw leven ook grote of kleine issues waar je alleen niet uit lijkt te komen? Cranio Sacraal Healing therapie geeft inzicht in jouw situatie of proces.

Cranio Sacraal is een veilige en directe manier om disbalansen en blokkades in je lichaam op te heffen. Zowel fysieke blokkades maar ook klachten op emotioneel, psychisch of spiritueel niveau. De massagevorm stimuleert bewustwording en het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Wat doe ik?
Tijdens een consult combineer ik Cranio Sacraal met
ontspanningstechnieken, lichaamswerk, (trance)healing en speaking waardoor je sneller tot de kern van een blokkade kunt komen.

Ontspanning en het aanreiken van inzichten en/of praktische handvatten staan centraal tijdens een sessie. Het doel van de behandeling is dat je zelfstandig verder kunt.

Mijn aanpak
Korte sessies – Back to basics – Praktische handvatten - Zorgvuldig – To the point.

Wil je het anders gaan aanpakken? Ik help je graag.
Wil je meer informatie? Neem contact met mij op.

Met warme groet,
Dyana Hoedemaker

Over Dyana Hoedemaker | Eindhoven


Foto 1 Dyana Hoedemaker Klik om te vergroten

Helemaal IK, Praktijk voor groei en balans
Dyana Hoedemaker


Professionals in de categorie Craniosacraal therapie

Ademtherapie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Craniosacraal therapie Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Healing en reading Hypnotherapie Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium NLP Opleiding en Training Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Therapie (diverse) Traumatherapie Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Eindhoven
Bewust Eindhoven

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!