AltijdLente, Welzijn en Groei | Nuenen

AltijdLente biedt professionele begeleiding op het gebied van welzijn, groei, ontwikkeling en verandering.

Individuele begeleiding;
Samen met AltijdLente vorm je je eigen lente, op weg naar een mooie zomer.
AltijdLente geeft je het juiste klimaat en voedingsbodem om je persoonlijke mogelijkheden te laten groeien en daarmee dat wat voor jou in je leven bereikbaar wordt. De stappen die we maken komen niet alleen ten goede aan het actuele vraagstuk dat je inbrengt, maar helpen je ook in het algemeen bij het richten en sturen van je leven en werk. Naast methodische gesprekvoering maakt AltijdLente (integratief) gebruik van diverse werkvormen. Afgestemd op je hulpvraag, je ontwikkelingsthema en jouw persoonlijke voorkeur. Het werken met werkvormen zorgt al binnen de sessie voor nieuwe ervaringen en inzichten en zetten je groeiproces direct in beweging.

Organisaties;
De ervaring en kennis die Altijdlente inzet voor organisaties komt voort uit het jarenlang leidinggeven en coördineren van maatschappelijke organisaties. Professionalisering, implementeren van veranderingen, bevorderen van zelfsturing en projectmanagement zijn belangrijke werkzaamheden daarbij. Altijdlente ziet een organisatie als een levend organisme in een natuurlijke veranderlijke omgeving met de (bezieling van) medewerkers als kloppend hart. Een vloeiend gebeuren waarin welzijn en groei tot stand komt als authenticiteit, doelgerichtheid en pragmatische werken hand in hand gaan. De begeleiding en ondersteuning van AltijdLente kan bestaan uit advisering, coaching en voor bepaalde tijd meewerken binnen de organisatie.

AltijdLente is in het leven geroepen door Carla van der Wel (1966). Zij heeft ruim 25 jaar werkervaring op het gebied van welzijn, groei, ontwikkeling en verandering, in diverse organisaties met kinderen, gezinnen, volwassenen en teams. (Ped-)agogisch en organisatorisch.

Over Carla van der Wel | Nuenen

AltijdLente, welzijn en groei
Carla van der Wel

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Cranio-sacraal therapie Dieren Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Hypnotherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Shiatsu Therapie Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Eindhoven