Ademcoaching: fysieke en emotionele heling dmv 'bewust ademen'. Ik werk met name met de Ve | Lierop

Ontdek de magische Kracht van Ademen

Onze belangrijkste bron van levensenergie is de adem. We beginnen het leven ermee en eindigen ook het leven met een laatste zucht. Ieder mens ademt, het is het meest natuurlijke en onbewuste proces in ons leven. Maar toch hebben de meeste mensen van ons geen gezond adempatroon. De meeste mensen benutten slechts 30% van hun ademhalingscapaciteit!

Dit betekent dat we onszelf onbewust beperken om fysiek vol en diep te ademen en te leven.

De adem is onlosmakelijk verbonden met hoe wij in het leven staan en wie wij zijn. Zo zijn gedachten gekoppeld aan ons ademhalingspatroon. Lichamelijke klachten, spanningen, stress, piekeren en emoties hebben een grote invloed op de ademhaling. Wanneer je minimaal ademhaalt, gebruik je dus ook maar een beperkt deel van je potentie.
Door dit onbewuste ademhalingspatroon bewust te vervangen door een volledige ademhaling, ben je in staat jezelf te bevrijden en blokkades op te ruimen. Je zult lichamelijk, geestelijk en emotioneel groeien en sterker worden. Trauma’s, onverwerkte emoties en negatieve overtuigingen kunnen worden geheeld en losgelaten. Hierdoor creëer je balans tussen lichaam en geest, ruimte voor persoonlijke groei en ontspanning en innerlijke rust.

We veranderen en beperken onze ademhaling om angst en pijn niet te hoeven voelen. Hiermee denken we situaties te kunnen controleren. In werkelijkheid blokkeren we de vrije stroom van de adem en daarmee van de levensenergie.

Over Patricia van Kessel | Lierop

Mijn naam is Patricia van Kessel en ik ben moeder van 2 dochters. Ik woon met hun in het dorp Lierop. Na 18 jaar in het buitenland te hebben gewoond ben ik helaas met mijn dochters van destijds 1 en 4 uit het buitenland moeten vluchten. Ik moest in de overlevingsstand en stond alleen nog maar 'aan'. Na de ontdekking van Verbonden Ademsessies kon ik weer wat knopen van de jas opendoen, ik kreeg letterlijk meer “ruimte” en kwam langzaam weer bij mijn gevoel. Wat een bevrijding! Na jaren mezelf vrij te hebben geademd heb ik verschillende Ademopleidingen gevolgd in binnen- en buitenland. Vervolgens ben ik les gaan geven in een Yogastudio en ook zelf workshops gaan geven op het Eibernest in Liessel in een yurt en op andere fijne locaties.. Als ervaringsdeskundige aan vrouwen en mannen die zelf in een destructieve relatie zitten (of hebben gezeten), vrouwen die gevlucht zijn of mensen die zodanig veel stress en spanning hebben opgebouwd waardoor ze tegen een burnout aanzitten. Inmiddels heb ik enkele retreats in het buitenland mogen begeleiden, ben ik co-trainer bij Adem-opleidingen en begeleid ik mensen zowel individueel als in groepen. Ook ondersteun in in het bedrijfsleven. De Adem in Leven!!


The Healing Breath
Patricia van Kessel


Professionals in de categorie Ademtherapie

Ademtherapie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Creativiteit Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Healing en reading Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Eindhoven
Bewust Eindhoven

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!