Ademtherapie | Eindhoven

Ik ben yogadocent, afgestudeerd bij Saswitha in 1999 en heb als specialisatie Ademtherapie gevolgd.Dit is een individuele behandeling voor mensen met stress-gerelateerde klachten. In overleg wordt het aantal behandelingen vastgesteld. Ik maak gebruik van een rustige praktijkruimte in Centrum Aquamarijn. Alleen op afspraak via het contactformulier op mijn website: .

Over Janine van Rooij | Eindhoven

Ik ben afgestudeerd bij Saswitha, Bilthoven in 1999.

Mijn specialisaties zijn: Ayurvedische Massage, Ademtherapie, Chakrapsychologie. Ook ben ik opgeleid in de Satyananda-yoga-traditie.Sinds een aantal jaren maak ik gebruik van een rustige praktijkruimte in Centrum Aquamarijn, Stratumsedijk 57 in Eindhoven, waar ik individuele behandelingen geef, alleen op afspraak via het contactformulier op mijn website: .

Ayurvedische Massage is een massage met warme olie, ik geef de massage op een mat op de grond. De ademtherapie is een individuele behandeling, aantal sessies in overleg met cliënt. Ik werk samen met een Ayurvedisch arts in Eindhoven, de ayurvedische massageolie komt uit India. Ik probeer in mijn werk zo veel mogelijk bij de bron te blijven, deze bron komt uit India. Door reizen naar India, lessen volgen van inspirerende leraren, vind ik elke keer weer verdieping in mijn werk, dit probeer ik over te brengen als docent en als behandelaar. Met respect naar elkaar luisteren en van elkaar leren is een belangrijk uitganspunt in mijn werk.

Janine van Rooij.

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Ayurveda Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Haptonomie Healing en reading Hypnotherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychologische hulp Relatietherapie Retraites Rituelen en Cermonies Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Eindhoven