Karin Paauwe Hypnotherapie, EMDR, Stressreductie, Video-analyse | Eindhoven

Stress en spanning....wie kent het niet.

Allemaal kennen we, van tijd tot tijd, gevoelens van stress. En meestal verdwijnen deze gevoelens na verloop van tijd op een natuurlijke manier.

Maar....soms gaat het anders. Dan verdwijnt de stress niet. Of het lijkt verdwenen te zijn, maar komt toch steeds (en in sterkere mate) terug. In die situaties is het zinvol om hulp in te schakelen. Als stress te lang aanhoudt kan dat tot allerlei klachten leiden zoals: lichamelijke klachten, slaapstoornissen, sneller geïrriteerd, vergeetachtigheid, slechte concentratie, gevoelens van onzekerheid en depressiviteit.

Als gediplomeerd stressconsultant ben ik opgeleid om op een heldere manier uw stressgerelateerde klachten in kaart te brengen. Zowel op lichamelijk, emotioneel als mentaal gebied.

 

De begeleiding.

Tijdens het eerste gesprek wordt helder wat de aandachtspunten zijn en in welke volgorde we er aan gaan werken. De begeleiding bestaan uit het voeren van gesprekken, het leren toepassen van ontspanningstechnieken en verschillende doeltreffende en ervaringsgerichte oefeningen.

Cursus

Ik geef regelmatig een cursus Omgaan met stress. Zie voor meer info vivalibre

 

Over Karin Paauwe | Eindhoven


Professionals in de categorie Stressmanagement

Ademtherapie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Craniosacraal therapie Creativiteit Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Healing en reading Hypnotherapie Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie NLP Opleiding en Training Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Eindhoven