Webdesign, Fotografie, Huisstijl ontwerp, Design dat bij jou past | Eindhoven

3rdeye staat voor het  intuitieve en associatieve denken, een vermogen tot creatief denken en verbeeldingskracht. In mijn ontwerpen en foto's maak ik gebruik van dit vermogen.  Mijn kracht ligt in het verbeelden van jouw unieke verhaal. 

In mijn ontwerpproces ga ik met jou op zoek naar jou eigenheid en authenticiteit. Dat wat jou onderscheidt van anderen.  Dit vertaal ik naar een ontwerp. Of het nou gaat om het ontwerpen van een logo, een huisstijl, of een website  waarin zichtbaar wordt wie jij bent en waar jij voor staat. Dat wat jij jouw klanten aanreikt, vindt haar basis in jouw eigenheid. Door dit in jouw website logo of flyers  zichtbaar te maken wordt dat zichtbaar voor jouw klant.

Wat betekent dit voor jou?

Een logo waarin jij jezelf herkent. Waarbij jij jezelf thuis voelt. De juiste kleuren en de juiste uitstraling zodat jij als ondernemer nog beter zichtbaar bent voor je klanten en je doelgroep zodat je hen nog beter van dienst kan zijn.

Een flyer die uitstraalt wie jij bent en wat jouw missie is en die daardoor de klanten trekt die bij jou passen en er voor zorgen dat jij als ondernemer volledig tot bloei kan komen zodat je je clientèle nog beter kan helpen.

Een website waarmee jij je als bewuste ondernemer op een persoonlijke en professionele manier presenteert en die uitrstraalt wie jij bent en wat jij te bieden hebt. 

Een fotoserie waarin jij helemaal jij bent.  Zodat zichtbaar wordt wat jij uit wil stralen. 

Over ingrid van zummeren | Eindhoven

Al van jongs af aan observeer ik de wereld met de vraag waarom mensen doen wat ze doen, en waarom is de wereld zo als hij is.

Ik groeide op in een dorpje aan de Nederlands\Belgische grens en observeerde de gewoontes en gebruiken die zo verschilden bij ons thuis. Met een moeder die opgroeide in Nederlands indië en een groot deel van haar jeugd doorbracht in een Jappenkamp en een kunstzinnige vader die lange tijd in Brazilië leefde. In de vorm van verhalen probeerde ik deze observaties al op jonge leeftijd vast te leggen. Ik ontwikkelde hiermee een een grote gave voor luisteren en invoelen.

Mijn interesse in film, animatie en fotografie deden mij besluiten naar de kunstacademie te gaan.

In 1992 studeerde ik af aan de Hogeschool der Kunsten, studierichting Kunst Beeld en Mediatechnologie, met een animatiefilm en een HDTV productie.

Ik werkte jarenlang voor diverse ontwerpbureau's en mediabedrijven. In 2000 richtte ik mijn eigen ontwerpstudio '3rdeye' op. Hier bracht ik Alle disciplines onder van Webdesign en huisstijlontwerp tot fotografie en film.

Sinds 2007 maak ik daarbij onafhankelijke documentaires. In mijn werk ben ik op zoek naar de mens in al haar echtheid. Ik probeeer door de lagen van maskers heen te kijken en contact te maken met de ‘echte mens’. De mens en haar gedragingen in relatie tot haar omgeving fascineert me. De poëzie van het beeld. Zonder oordeel. De verstilling.


Foto 1 ingrid van zummeren Foto 19 ingrid van zummeren Klik om te vergroten

3rdeye
ingrid van zummeren


Professionals in de categorie Communicatie en presentatie

Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Healing en reading Hypnotherapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie NLP Opleiding en Training Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Eindhoven

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Eindhoven