Manifest

Manifest

Wij zijn Bewust Eindhoven, een Eindhovens netwerk van mensen die geloven in de positieve kracht van bewustwording. We nodigen je van harte uit om kennis te maken en je bij ons aan te sluiten.

 

Waarin wij geloven

De kracht van bewustwording

Wij geloven dat elk mens ten diepste (maar niet per se bewust) streeft naar een leven dat aansluit bij zijn ware aard, een leven dat in balans is. Als je in balans bent, ervaar je namelijk dat je geliefd bent, dat je erkend wordt, dat je handelt vanuit vertrouwen in plaats van angst en dat je je vrij voelt om de keuzes te maken die je wilt maken.

Bewustzijn gaat over bewust leven, zodat we weten wat ons ten diepste drijft, wat we willen betekenen voor anderen, en welke rol we voor onszelf zien weggelegd in het leven.

We geloven dat ieder mens in staat is om bewustzijn verder te ontwikkelen, elk op zijn eigen manier, om zo een betekenisvol leven te leiden dat in balans is.

Met meer zelfbewuste mensen ontstaat er als vanzelf een samenleving waarin ieder zich uit vrije wil inzet om een positieve bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven in de breedste zin.

 

Ons verlangen

Een wereld waarin mensen bewust, in balans en vrij zijn. Wij zien een wereld voor ons die geëigend is voor de mensen die erin leven. Wij gunnen het iedereen om geliefd te zijn, erkend en vrij van angst.

De oplossing zien we in het laten opbloeien van ieders bewustzijn. Toenemend bewustzijn maakt ons alert op de mogelijkheden die we hebben om onze balans te herstellen.

Het mooie is dat elk individu dat zijn balans herstelt, automatisch ook het leven van de mensen om hem heen positief beïnvloedt. Bewustzijn is besmettelijk.

De samenleving die wij voor ogen hebben, is een samenleving die wij zelf kunnen vormgeven.

 

Onze missie

Wij willen deze bewuste samenleving voor elkaar krijgen. Wij zien het als onze taak om iedere Nederlander te inspireren en te ondersteunen om zijn of haar bewustzijn zodanig te ontwikkelen dat er een alerte samenleving ontstaat; een vitale, duurzame, positieve, constructieve en harmonieuze samenleving. Waar het gaat om zaken doen, willen wij laten zien dat handelen vanuit bezieling meer oplevert dan handelen vanuit welke bron dan ook.

 

Onze kracht

Bewustzijnsontwikkeling staat centraal in ons persoonlijke leven. We weten uit eigen ervaring wat er gebeurt als je bewust, bezield en betekenisvol kunt zijn. En wat het vraagt om daar te komen. Met

onze individuele kennis, kunde en ervaring dragen we bij aan bewustwording in onze directe omgeving. Via ons landelijke netwerk van lokale netwerken kunnen we mensen in heel Nederland bereiken.

 

Wat wij beloven

Wij beloven bewustzijnsontwikkeling in Eindhoven aan te jagen om mensen te laten ontdekken wat hen bezielt en welk positief verschil zijn kunnen maken in hun eigen leven en dat van anderen. Het gaat ons erom het hoofd (bewust), het hart (bezield) en de handen (betekenisvol) van zoveel mogelijk mensen in Nederland samen te brengen zodat we daadwerkelijk vorm geven aan de samenleving zoals we die voor ogen hebben.

 

Waaraan je ons herkent

Aansprekend

Aansprekend zijn betekent voor ons twee dingen. We willen dat onze belofte anderen aanspreekt, zodat zij zich mee willen inzetten deze belofte waar te maken. We willen ook onszelf en elkaar aanspreken op ons individuele en gemeenschappelijke bewustzijn en handelen.

Puur

Wie bewust wil worden, durft zichzelf te laten zien aan zichzelf en aan anderen. Dat is wat wij verstaan onder puur.

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Ayurveda Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Gestalttherapie Haptonomie Healing en reading Hypnotherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychologische hulp Relatietherapie Retraites Rituelen en Cermonies Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Eindhoven