Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Leporello - Innerlijk landschap
VR 07 augustus | 10.00-16.30 uur | Nuenen

99,00 | incl. alle materialen, koffie, thee, lekkers en een lunch


Ooit ergens in voorbije tijd was er een eerste trilling, een trilling die iets in beweging zette, wat opnieuw iets in beweging zette, en een eindeloos nieuw teweeg bracht.
Het universum opgebouwd uit trilling, de aarde haar trilling. Iedere grondstof z’n eigen trilling, en door met deze aarde pigmenten te werken ontstaat er weer iets nieuws. Een nieuwe eerste trilling, die iets in beweging zet, tot een eindeloos nieuw.
Het creatieproces als een continu doorgaande beweging van het oude loslaten en iets nieuws laten ontstaan.We bewegen ons deze dag kunstzinnig door ons innerlijke landschap. We werken met pure aardepigmenten wat je terugbrengt naar jouw bron, de bron van de aarde of misschien wel de bron van het universum. We schilderen met pigmenten en parafine in licht en donker, tegenstellingen en verbindingen. Laag over laag en ook weer weghalend. Het is een continue doorgaande weg van ontstaan en vergankelijkheid.
Het innerlijke landschap wat oneindig doorgaat. Wat geen moment vastligt.
Het zou ook zomaar kunnen dat wat je deze dag creëert, nog lang niet af is, maar simpelweg het begin van iets nieuws.We werken deze dag in de vorm van een leporello, dit is een harmonicaboekje, wat eigenlijk eindeloos door zou kunnen gaan. Het begin zou ook het einde kunnen zijn, en alle losse pagina’s samen vormen ook weer een geheel.Wil je op een speelse manier nog verder verdiepen in het werken met pigmenten, maak er dan een tweedaagse van met de workshop 'Spelen met pigmenten' op 6 augustus.

Informatie + Aanmelden » Atelier Veer | Vera Spiero

www.atelierveer.nl
Bekijk Facebook event

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
5674AA Nuenen

Vera Spiero
0649924765
atelierveer AT gmail DOT com

Bewust Eindhoven

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!