Yoga en Meditatiedagen ~ Ekãyano Frankrijk
WO 15 juli | 20.00-14.00 uur | Viel-saint-remy Frankrijk

15 juli 2020 t/m 18 juli 2020 |
300,00 | all in


De yoga en meditatiedagen op Ekãyano. Een paar dagen vol rust en ruimte voor jezelf. Om op te laden en in balans te komen. Op een prachtige plek in Frankrijk op nog geen halve dag rijden vanaf Eindhoven.Kom genieten van de rust, balans en ruimte. Van yoga, meditatie, wandelingen en gezonde (vegetarische) voeding.

Ekãyano is gevestigd in een geheel gerenoveerde boerderij uit 1819. Er zijn meerdere, ruime slaapkamers voor 2 of 3 personen, maar je kunt ook je tent opzetten in de grote tuin.Er is een studieruimte waar je je kunt terugtrekken en in alle stilte kunt genieten van de aanwezige literatuur. In de tuin staan op diverse plaatsen bankjes in afgescheiden hoekjes waar je rustig met elkaar kunt praten of juist niet en in alle stilte tot jezelf kunt komen.

Er zijn dagelijks meerdere yoga- en bewegingsmomenten. We doen Kum-nye yoga en andere bewegingsoefeningen en maken een stiltewandeling in de omgeving. Verder gaan we aan de slag met de boeddhistische concentratiemeditatie, gericht op de ademhaling. Deze doen we zittend, maar ook de sta- en de loopmeditatie komen aan bod. We doen ook meditatieve oefeningen en zijn zoveel mogelijk mindful aanwezig.

Je bent vrij om te kiezen of je het hele programma meedoet of enkele blokken. In de vrije momenten kun je de tuin of stilteruimte opzoeken en ‘s avonds kan de sauna aan. De yoga en meditatiedagen zijn voor iedereen geschikt. Ervaring of kennis is niet nodig. Wees welkom!

Informatie + Aanmelden » Bewust in Balans met Baukje | Baukje Willems

bewustinbalansmetbaukje.nl
Bekijk Facebook event

Ekãyano
2 la Fosse Mouillée
08270 Viel-saint-remy Frankrijk

Baukje Willems
0638897756
info AT bewustinbalansmetbaukje DOT nl

Meer agenda van Bewust in Balans met Baukje

Bewust Eindhoven

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!