Stilte retraite in Eindhoven
ZO 22 december | 09.00-21.00 uur | Eindhoven

95,00 | Volledig verzorgd. Incl. vegetarische warme maaltijd en broodmaaltijd. koffie, thee en fruit.


EEN DAG AFSCHEID NEMEN VAN...
Zelfs als je alleen bent, ben je vaak nog in gezelschap van je denken, je gedachten die je de hele tijd bezig houden en je voortdurend, vaak automatisch, in beweging zetten met bedenken en doen van allerlei activiteiten. De stiltedag is een miniretraite waarin je de  kracht van de stilte gaat verkennen. Een dag afscheid nemen van je dagelijkse gewoontes en verslavingen, je neigingen, je to-do lijstjes, je laptop en je smartphone.

HOE ZOU HET VOOR JOU VOELEN ALS ALLES OM JE HEEN ER EVEN NIET TOE DOET?
Als er niets van je verwacht wordt. Als er niets is waar je iets mee moet, van moet vinden of ‘automatisch’ iets mee moet doén. Een dag waarop je alleen maar hier hoeft te zijn, thuiskomen in het moment van NU. Je wordt uitgenodigd om pas op de plaats te maken en afstand te nemen van de waan van de dag.

EEN CADEAU AAN JEZELF
Tijdens deze mini-retraite ga je volledig met je aandacht naar binnen, terug naar je kern. Luisteren naar je innerlijke stem. Je neemt een dag afscheid van het gewone leven van verwachtingen, ‘doen’ te ‘presteren’. Je ontwikkeld de kunst om niet TE DOEN en alleen maar TE ZIJN met dat wat er op dat moment is.

Je hoeft geen ervaring te hebben met mindfulness of meditatie om aam de stiltedag deel te kunnen nemen.

Informatie + Aanmelden » Paul van Gemert | Praktijk voor therapie, training en coaching | Paul van Gemert

www.mindfulnesscentrumeindhoven.nl

De Yoga Studio
Hessen Kasselstraat 4
Eindhoven

Paul van Gemert
0652504267
info AT paulvangemert DOT nl