Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Familie Opstellingen Dag
ZA 26 oktober | 10.00-17.00 uur | Eindhoven

25,00 | € 25 voor representanten, € 95 voor opstellers die een thema inbrengen


Met familie opstellingen zien we dat iets, waar iemand last van heeft (een ziekte, een relatie probleem, depressie, eetstoornissen enzovoorts) vaak een onderdeel is van iets, dat veel groter is dan degene die onder bovengenoemde zaken lijdt.
Depressie kan bijvoorbeeld ontstaan doordat we uit liefde het lot dragen van iemand in onze familie die niet meer wilde leven. Dit gebeurt onbewust. Wanneer je zo'n verstrikking binnen je familiesysteem gaat zien, is het mogelijk om uit de identificatie met dat andere familielid te komen.

Wanneer het familielid, waarmee je je geïdentificeerd had, is erkend en geëerd, voel je harmonie en ga je voelen dat deze persoon je vanaf dat moment juist kracht en ondersteuning geeft. Nu ben je vrij om je eigen leven te gaan leiden en word je niet meer bepaald door patronen, die niet van jou zijn.

* * *

Op deze dag doen we een inleidende oefening om beter bij je gevoel te komen om zuiver in de opstellingen te staan. Op het eind van de dag doen we een actieve meditatie van Osho van een uur, om alles wat in beweging is gekomen te kunnen integreren.

 

Ik ervaar het familie opstellingen werk sowieso als een meditatie, omdat je steeds in het moment aanwezig bent met alles wat zich aandient, in nauw contact met je lichaam.

 

Je bent van harte welkom.

 

Informatie + Aanmelden » Joy in Meditation | Modita van Zummeren

www.genietenvanmeditatie.nl
Bekijk Facebook event

Gezondheidscentrum Plus
Jan Smitzlaan 7
5654 DD Eindhoven

Modita van Zummeren
0638153942/0638153942
info AT genietenvanmeditatie DOT nl

Bewust Eindhoven

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!